Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Ajut Eu

Ajut Eu

Cãtãlin Moroşanu spune "Ajut eu!" în cazul unui triplu campion mondial la karate

“Mã numesc Holban Eduard Andrei şi sunt triplu campion mondial şi multiplu campion national”, aşa îşi începe povestea un tânãr de 15 ani, pentru care de mai bine de 6 ani, sala de antrenament este a doua casã. Zilnic, dupã ce terminã şcoala merge acolo, învãţând noi mişcãri şi repetând la nesfârşit tehnicile de luptã din stilul Kyokushin.

Cãtãlin Moroşanu spune "Ajut eu!"

De curând, Eduard s-a calificat la cel mai important campionat mondial de karate, din Japonia, însã pãrinţii nu pot sã îl susţinã financiar pentru a ajunge acolo. Cel mai mare admirator al sãu este sora lui, Ştefania, care deja îi calcã pe urme.

“Visul meu este sã devin cel mai bun şi sã am centura neagrã!”, spune Eduard, care a demonstrat asta şi anul trecut, când a fost selectat sã reprezinte România la campionatul mondial din Japonia, însã pãrinţii nu au avut banii necesari sã îl susţinã. Povestea pare sã se repete, aşa cã tatãl sãu a cerut ajutor în cadrul campaniei Ajut eu!

Cătălin Moroșanu s-a alăturat campaniei Ajut eu!, Eduard fiind cel mai mare fan al său: “Te felicit pentru ceea ce faci, ești un campion adevărat. Trebuie să susținem campionii adevărați ai României, cei mai mari ambasadori ai țării noastre sunt sportivii, iar el va reprezenta țara noastră, haideți să ajutăm acest campion să își îndeplinească dorința și să reprezinte România. Să faci performanță nu este ușor, faci foarte multe sacrificii, așa că trebuie să fim alături de acești oameni superbi”. Toţi cei care vor sã îi jute pe cei doi copii ai familiei Holban o pot face accesând platforma campaniei, www.ajuteu.ro .

Campania Ajut eu! continuă, iar telespectatorii Antenei își pot pune o dorință sau pot împlini chiar ei o dorință pe ajuteu.ro. De asemenea, timp de 26 de zile, aceștia vor putea urmãri cum zi de zi alte şi alte dorinţe vor prinde viaţã. În fiecare zi, de la ora 18:50, înainte de Observatorul orei 19, Sandra Stoicescu le va prezenta telespectatorilor unele dintre cele mai emoţionante dorinţe înscrise pe site-ul campaniei www.ajuteu.ro, pe care oameni generoşi le vor împlini.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video