Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor
Logo Ajut Eu

Ajut Eu

Sandra Stoicescu, apel cãtre români în cadrul campaniei Ajut eu! “Intraţi pe Ajut eu! şi ajutaţi familia Lilianei!”

O nouã poveste emoţionantã a fost adusã în faţa telespectatorilor asearã, în cea mai nouã ediţie a seriei zilnice Ajut eu!, de la Antena 1.

Ajut eu!

“Astãzi vã propun un caz din care, din nou, avem cu toţii de învãţat. Când viaţa îţi dã brânci, tu trebuie sã te ridici, parcã mai puternic decât înainte!””, a povestit Sandra, aducând în platoul Ajut eu! familia Lilianei, o femeie ce îşi creşte singurã cele trei fete, într-o tabãrã defavorizatã din Gura Humorului.

Mamã şi tatã pentru cele trei fete, Liliana munceşte zi luminã – dimineaţa e femeie de serviciu la şcoalã, iar seara face curat în gospodãriile oamenilor din zonã. Ar face orice doar ca fetele sã nu simtã frigul, foamea, sărăcia şi neputinţa ei. Din puţinii, mult prea puţinii bani pe care îi câştigã, a început deja sã ridice o casã, dupã ce locuinţa socialã în care stãteau a ars în urmã cu mai bine de doi ani. Are terenul, are proiectul, şi chiar dacã banii s-au terminat, nu s-au terminat şi speranţele.

Liliana are nevoie de materiale de construcţii pentru a le putea asigura fetelor sale un acoperiş deasupra capului. “O sã te muţi! Deja e ambiţia noastrã, a tuturor care suntem lângã tine şi ne uitãm acum la televizor!”, i-a spus Sandra asearã, fãcând un apel la toţi cei care pot sã o ajute pe Liliana, sã intre pe platforma www.ajuteu.ro şi sã îşi ofere sprijinul.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Video