Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce poveste „sumbră” de viață au aflat Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la un localnic

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 21 octombrie 2023. Concurenții au ajuns în Comuna 13, considerată cândva cea mai periculoasă zonă din lume, fiind casa neclintitului Pablo Escobar. Aici, în capitala criminalității din urmă cu trei decenii, echipele aveau să descopere povești lăsate în negura timpului despre viața pe care au trăit-o rudele lor în umbra celui mai mare infractor, „El Patrón”.

colaj foto cu sonia simionov si iuliana pepene in america express sezonul 6 Galerie
America Express, sezonul 6. | Antena 1

America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Cei mai mulți dintre concurenți au prins mașina către Comuna 13, au de parcurs până acolo doar șapte kilometri, dar să nu uităm că vorbim de unul dintre cele mai mari orașe ale Columbiei.

Citește și: Marea premieră America Express sezonul 6: cea mai lungă cursă cu bagajele duce concurenții în inima cartierului lui Pablo Escobar

„Familia mea are legătură cu Pablo Escobar”. Ce poveste „sumbră” de viață au aflat Sonia Simionov și Iuliana Pepene de la un localnic. Află ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2023, pe Drumul Soarelui

Comuna 13 era teritoriul lui Pablo Escobar. Marius Damian, povestitorul de pe Drumul Soarelui, ne spune că în urmă cu 30 de ani aici era cea mai periculoasă zonă din Medellin, droguri, arme, jocuri de noroc, trafic de carne vie, se găsea absolut orice, mai puțin polițiști... Locuitorii lui Escobar erau dispuși să facă absolut orice pentru el. Costul loialității a fost, în schimb, unul mare. Mulți aveau să „achite” cu propria viață.

Astăzi, echipele vor descoperi o cu totul altă față a acestui cartier rău-famat, una pașnică, turistică, plină de culoare. Dar pentru asta au de găsit mai întâi steagul America Express.

Acțiunea ne poartă tocmai în epicentrul de odinioară al infracționalității. O parte dintre echipe fac autostopul sau chiar au prins mașini spre locația. Ceilalți sunt fie încă pe drum către muzeul închinat lui Escobar, fie chiar la muzeu.

Sonia Simionov si Iuliana Pepene au avut parte de întâlnirea cu un localnic a cărui poveste a scos la suprafață legăturile pe care le-a avut cu Pablo Escobar.

„Eu am legătură cu Pablo Escobar. Familia mea a avut legătură cu Pablo Escobar. Bunica mea făcea curat la mama lui Pablo Escobar. El a cumpărat un teren care era o groapă de gunoi. L-a împărțit în loturi mici și a făcut case și le-a dat oamenilor care nu aveau bani și bunicii mele. Bunica mea a început să-și facă o casă acolo”, povestește băiatul.

Sonia Simionov: „Eu am crezut că el este un fan, odată ce el ne spune asta. Culmea e că în urma acestei povești, omul nu îl aprecia pe Pablo Escobar”.

Tânărul a continuat: „După mine, e o persoană care inspiră frică, e o persoană periculoasă. Cred că lucrurile bune pe care le-a făcut, le-a făcut din interes”.

„A spus că toate gesturile de a oferi oamenilor de rând, oamenilor săraci, case terenuri și așa mai departe, de fapt pe el îl ajutau, avea interese ca oamenii să fie alături de el și el să nu pățească nimic și poliția să nu ajungă la el și cartelul lui să se mărească din ce în ce mai mult”, a relatat Sonia Simionov.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: Cine sunt Iuliana Pepene și Sonia Simionov de la America Express: Drumul Soarelui, sezon 6. Vârstă, studii și alte detalii

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

În săptămâna lansării, show-ul va fi difuzat sâmbătă și duminică de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. În cea de-a doua săptămână, America Express revine la tronsonul consacrat: duminică de la ora 20.00 și luni, marți și miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Soarelui se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Jurnal de călătorie - America Express | Drumul Soarelui, episodul 6. Iuliana Pepene, filmată cu lacrimi pe față în cursă. Ce a zis

America Express, sezonul 6. Concurenții au deschis servieta „de traficanți” și au avut o surpriză. Ce au fost nevoiți să... Premiera America Express, lider detașat de audiență. Diseară urmează primul joc pentru amuletă și Joker: „Nu ne-a venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x