Antena Căutare

America Express, 3 decembrie 2023. Irina Fodor, nevoită să intervină în timpului jocului de amuletă. Ce schimbare a avut loc

Cele trei echipe calificate la jocul de amuletă la America Express, ediția 29 din 3 decembrie 2023 au avut parte de o probă inedită de gătit. Iată cum s-au descurcat și ce răsturnări de situație au avut loc, fix în timpul jocului.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
Irina Fodor, nevoită să intervină în timpului jocului de amuletă. | Antena 1

Coasta Pacificului completează diversitatea peisajelor din Ecuador într-un chip magnific. Pentru o cură de aerosoli ce prind foarte bine la tonusul general, trei echipe luptă pentru Joker-ul etapei. Astfel, după o cursă lungă, cu misiuni care le-au pus la încercare concurenților, atât răbdarea, cât și forța fizică, jocul de amuletă aduce o serie de probe inedite.

„Cred că v-ați dat seama că azi va trebui să gătiți ceva, nu?”, i-a întrebat Irina Fodor pe cei aflați în fața ei.

„În sfârșit! Eu m-am bucurat, sincer!”, a dezvăluit Giulia.

„Nu e nicio problemă, Mike este un chef desăvârșit”, a agăugat și Iulia Albu. Ulterior, cele trei echipe au gustat dintr-un preparat tradițional pe care îl vor găti și ei. Până atunci, însă, mai au de făcut un mic „ocol”.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Iulia Albu și Mike au avut probleme în timpul jocului de amuletă la America Express, ediția 29 din 3 decembrie 2023. De ce a intervenit Irina Fodor

„Jocul începe în felul următor. O să vă dau trei nume de bărci. Pe aceste bărci sunt rudele Ericăi. Ei trebuie să plece la pescuit, dar pentru asta, au neovie de corviche. O să găsiți trei bărci și în schimbul preparatului, veți primi niște portocale”, le-a explicat gazda reality show-ului.

Portocalele obținute vor fi aruncate cu o catapultă, în timp ce copechipierul încearcă să le prindă cu o plasă. Echipa care reușeste să strângă prima 10 portocale, va avea 10 minute în plus la gătit. Celelalte, vor avea în funcție de câte portocale au prins.

Citește și: America Express, 29 noiembrie 2023. Vlad Huidu și Giulia Anghelescu și-au folosit Jokerul. Ce au pățit Romică și Cătălin Țociu

La finalul jocului de amuletă, fiecare echipă trebuie să prezinte farfuria cu preparatul ei în fața unui juriu format din localnici. Ei hotărăsc cine câștigă amuletă de 1000 de euro și ultimul Joker din Columbia, la America Express, ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Imediat după start joc, concureții au fugit pentru a-și procura portocalele, iar primii care au reușit să strângă 10 și au închis timpul pentru adversari au fost Iulia Albu și Mike. În ciuda avansului obținut, ei au avut parte de o defecțiune tehnică în timpul jocului de amuletă.

„Irina, nouă nu ne merge focul!”, au strigat cei doi în timpul probei.

Vlad Huidu a încercat și el să își ajute adversarii și a mers să verifice aragazul de la bancul lor de lucru. „Nu e dat la maxim. Așa ești pe minim!”, a spus acesta.

Cu toate acestea, Irina Fodor le-a permis să se mute la bancul de lucru al Adei și al mamei sale pentru a folosi un ochi.

„Iulia și Mike au reclamat că li s-a stins focul, însă ei au dat drumul la foc mult mai târziu față de noi și au făcut niște chiftele enorme care nu aveau cum să se prăjească”, a adăugat și Tony

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu a trecut prin momente neașteptate și nu și-a mai putut stăpâni nervii. Ce a pățit

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 3 decembrie 2023. Două echipe au fost penalizate! Ce s-a întâmplat între Alexia Eram și Tony Galeș... America Express, 3 decembrie 2023. Cine a câștigat primul joc de amuletă din a șaptea etapă. Ce avantaj uriaș aduce Joke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x