Antena Căutare

America Express, 31 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, surprinși de ce au găsit la cazare. Ce a pățit Scărlătescu

În ediția 11 a emisiunii America Express, concurenții au trecut prin situații neașteptate atunci când și-au căutat cazare. Când au văzut unde au ajuns, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au mirat din plin. Cătălin Scărlătescu a fost transformat de gazde în Chinelo.

Când au văzut unde au ajuns, Cătălin Bordea și Nelu Cortea s-au mirat din plin. Cătălin Scărlătescu a fost transformat de gazde în Chinelo

Antena 1

În ediția anterioară, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să câștige imunitatea și acest lucru i-a scutit de grija cazării și a unei porții de mâncare. Totuși, când au descoperit unde au ajuns, cei doi s-au mirat din plin. Bruja și Pufeh au trăit surpriză după surpriză, în timp ce Cătălin Scărlătescu a fost transformat de gazde într-un Chinelo.

Ce au pățit concurenții de la America Express atunci când au ajuns la cazare, în ediția 11 a emisiunii, difuzată în data de 31 ianuarie 2023

Extrem de încântați de faptul că au reușit să câștige imunitatea în ediția anterioară a emisiunii America Express, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost mai mult decât surprinși atunci când au ajuns la hotelul unde au petrecut noaptea.

„Voiam să mă descalț la intrare, chiar era frumos hotelul, jur!”, a mărturisit Bordea, după o zi plină de misiuni dificile.

Citește și: America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă. Ce a pățit

La recepție, oboseala i-a făcut să uite și să vorbească, așa că au ajuns să ceară un „petito dejune”, lucru ce i-a amuzat chiar și pe ei.

„Mamă, câta patul! Dormeam patru echipe aici! Camera excelentă! Geam mare, terasă, piscină! Dumnezeu Express a zis să fie și piscină”, au mai spus cei doi, atunci când și-au văzut camera.

Între timp, Bruja și Pufeh au profitat din plin de piscina gazdei lor, iar Joaquin Bonilla a primit vizita medicului. Surpriza a fost mare atunci când au văzut ce pat uriaș există în camera primită din partea gazdelor.

Citește și: America Express, 30 ianuarie 2023. Bie Adam s-a certat cu mama ei. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, implicați într-un accident

Seara a fost interesantă și pentru Doina și Cătălin, care au stat la masă și la povești cu un mexican plin de povești savuroase, în care s-a vorbit inclusiv despre Emiliano Zapata, marele revoluționar mexican. La un moment dat, Scărlătescu a fost îmbrăcat în Chinelo de către gazdele sale, iar transformarea a fost una de-a dreptul inedită.

„M-am gândit doar la acel flamingo al lui Bontea! Bontea, mă recunoști?!”, a zis Cătălin, făcând un show greu de uitat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 31 ianuarie 2023. Concurenții, uimiți de legende și detalii bizare din Mexic. Ce au pățit Bruja și Pufe... America Express, 31 ianuarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Bruja...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x