Antena Căutare

America Express, 5 decembrie 2023. Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador. A doua echipă care merge direct în Argentina

După o cursă istovitoare și probe care le-au testat limitele concurenților, o echipă a reușit să obțină imunitatea mică la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. Miza a fost una extrem de mare pentru că aceasta le asigură și cele două bilete spre Argentina.

colaj foto cu echipele la america express - drumul soarelui, sezonul 6 Galerie
A doua echipă care merge direct în Argentina e formată din Alexia și Aris Eram. | Antena 1

Aventura a continuat cu două curse decisive și un joc de amuletă care a adus un avantaj important echipei câștigătoarea. Dacă Romică și Cătălin Țociu s-au bucurat de o zi relaxantă la hotel, echipele rămase în competiție au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge pe primul lor la Irina Fodor. Misiunea nu a fost, însă, deloc ușoară!

Probele s-au dovedit a fi cu adevărat isotvitoare la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. De la o sesiune surfing în Montanita, paradisul surferilor din Ecuador până la alergătura după nucile de cocos și căutatul printre deseuri, concurenții și-au întrecut toate limitele pentru miza uriașă pusă în joc.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 4 decembrie 2023. Cine a câștigat imunitatea. Prima echipă care are biletele asigurate spre Argentina

Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. Echipa a primit biletele pentru următoarea țară de pe Drumul Soarelui

După o zi lungă și istovitpare, spre finalul cursei, trei echipe și-au disputat prima poziție într-o întrecere cu propriile limite. Concurenții au dat tot ce au avut mai bun, cu atât mai mult cu cât, recompensa este una pe măsură - un loc asigurat în Argentina, următoarea țară de pe Drumul Aurulu, dar și mult râvnita noapte la hotel.

Rând pe rând, echipele au ajuns în fața pupitrului Irinei Fodor și au așteptat cu sufletul la gură vestea cea mare. Totuși, aceasta i-a fiert puțin pe concurenți înainte de a le dezvălui cum s-au descurcat în cursă. În timp ce unii au căutat semne ale victoriei după pupitru, alții au așteptat emoționați să alfe verdictul.

„Nu a spus nimeni că nu ați fost rapizi. Câteodată, alții sunt mai rapizi, într-adevăr, iar altă dată, nu. Se mai întâmplă. Dragilor, astăzi, nu a fost nimeni mai rapid ca voi”, a spus Irina Fodor înainte de a le da vestea cea bună Alexiei și lui Aris Eram.

„Am câștigat sau nu? Vă rog nu vă jucați cu sentimentele mele”, a spus tânărul până a înțelege ce se întâmplă

Astfel, Alexia și Aris Eram au câștigat ultima imunitate din Ecuador și biletele spre Argentina la America Express, sezonul 6 ediția 31 din 5 decembrie 2023. De bucurie, frații Eram au sărit și în brațele lui Juan, bărbatul din Ecuadorian care a venit să le aducă șampania.

Citește și: America Express, 3 decembrie 2023. Două echipe au fost penalizate! Ce s-a întâmplat între Alexia Eram și Tony Galeș

„Sunt cea mai fericită. Cred că nu am mai fost așa fericită de mult timp. Și în plus înseamnă foarte mult pentru noi pentru că nu am mai câștigat imunități demult. Am crezut că nu mai putem”, au mai adăugat tinerii.

„Nu știu dacă realizați, dar în momentul ăsta aveți două bilete către Argentina!”, a concluzionat gazda reality show-ului.

La rândul lor, deși nu au obținut imunitatea, Ada Galeș și mama ei vor primi o noapte la hotel pentru că și-au activat Jokeru care le permite acest lucru.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 5 decembrie 2023. Echipele au sortat deșeuri, în timpul probei. Ce obiect de preț a fost găsit printre ... America Express, 5 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat la hotel între cele două echipe imune. Concurenții și-au reglat cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x