Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce greșeală au făcut Sonia Simionov și Iuliana Pepene la jocul de amuletă. Irina Fodor a intervenit

Irina Fodor a anunțat un joc de amuletă inedit la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. La scurt timp, însă, după ce a dat startul, Sonia Simionov și Iuliana Pepene au făcut o eroare care a dat peste cap echipele.

colaj foto cele trei echipe care participă la jocul pentru amuleta la america express 7 noiembrie 2023 Galerie
Sonia Simionov și Iuliana Pepene, eroarea care a dat peste cap echipele, în timpul jocului de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023 | Antena 1

Cele trei echipe calificate la jocul de amuletă s-au aliniat la start. Sonia Simioniv și Iuliana Pepene, frații Eram și Cătălin și Romică Țociu au continuat incursiunea în triburile indigene din vechiul Imperiu Incaș, de data aceasta printr-o probă pe apă.

„Noi ne petrecm weekend-urile la lac și facem tot felul de sporturi nautice și ne-am gândit că este o probă care ni se potrivește”, a spus Alexia când a aflat proba de la jocul de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

„Mie nu prea-mi plac jocurile cu apă pentru că nu știu să înot și am o teamă teribilă de apă, dar având în vedere că avem veste de salvare, sunt în siguranță”, a mărturisit Iuliana.

Înainte de a da start joc, Irina Fodor a explicat și regulile. Mai mult decât atât, gazda reality show-ului a introdus câțiva Jokeri duri, care pot schimba drastic rezultatul.

„Nu va trebui decât să faceți un cuvânt. Pentru asta, însă, trebuie să găsiți literele scrise pe niște mingi care sunt răspândite pe lac. Voi trebuie să luați o bărcuță, să pedalați la geamandurile al căror număr vi-l spun eu. De fiecare dată, va trebi să ajungeți la trei geamanduri, iar de acolo să luați doar mingiuțele de culoarea vostră.

Citește și: America Express, sezonul 6. Romică Țociu, cucerit de o șoferiță, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la Irina Fodor

Cuvântul trebuie creat pe verticală, aruncând mingiuțele în aceste coșuri. Doar că, există și niste Jokeri. Ei pot bloca cuvântul. Asta înseamnă că nu mai există decât soluția de a merge să luați alte litere din lac. Câștigă echipa care a scris tot cuvântul, pe verticală”, a anunțat Irina Fodor.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Sonia Simionov și Iuliana Pepene, eroarea care a dat peste cap echipele, în timpul jocului de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023. Ce a anunțat Irina Fodor

După ce au reușit să introducă prima minge în coș, echipele au pornit, pe rând, pe lac pentru a aduna restul de litere. Primii care au pornit cu hidrobicicletele au fost Alexia și Aris Eram, urmați îndeaproape de Sonia și Iuliana.

Pentru Romică și Cătălin, însă, prima parte a jocului de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023 nu a mers la fel de bine. Nici când au ajuns pe apă, situația nu a fost mai roz, iar actorul i-a dezvăluit fiului său că nu știe să dea la pedală.

Cu toate acestea, jocul s-a întors brusc în favoarea lor, după ce Sonia și Iuliana au făcut o eroare care a dat peste cap echipele. Întoarse la mal, concurentele au adus mingiile albastre în loc de cele roșii, culoarea desemnată echipei lor, iar Irina Fodor a fost nevoită să intervină.

„A fost o greșeală atât de prostească. E rușinoasă, efectiv. Noi am ales mereu culoare albastru. Chiar dacă aveam banderola roșie, noi am ales albastru. În subliminalul nostru ne-a rămas albastru”, a recunoscut Iuliana după greșeală pe care au făcut-o la jocul de amuletă la America Express, sezonul 6 ediția 14 din 7 noiembrie 2023.

„Povestea asta e bezna minții. E inexplicabilă. Am stricat și jocul”, a adăugat și Sonia.

Ulterior, concurentele au fost nevoite să transfere mingiile în contul echipei albastre și s-au întors pe lac să continue proba.

Citește și: Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observatorului

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cine e și cum arată fiica lui Romică Țociu de la America Express sezonul 6. Daria este sora mai mică a lui Cătălin Țociu... America Express, sezonul 6. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din Columbia. Un joker important a adus victoria echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x