Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat o probă surprinzătoare. Ce s-a întâmplat cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Concurenții s-au transformat în ghizi la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Deși inițial li s-a părut o probă distractivă, la final s-a lăsat cu mai multe pedepse. Vezi cum s-au descurcat echipele.

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat o probă surprinzătoare. Ce s-a întâmplat cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda Galerie
America Express, sezonul 6. Irina Fodor a anunțat o probă surprinzătoare. | Antena 1

Aflați în Popayan, concurenții au aflat prima echipă imună din ultima etapă din Columbia, însă pentru ceilalți, Irina Fodor a dat startul unei noi curse. Concurenții rămași în competiție s-au transformat în adevărați ghizi pentru turiști. Ei au fost nevoiți să rețină cât mai multe detalii din istoria încărcată a orașului, informații care le au folosit în proba care le-a pus la încercare puterea de convingere.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Ada Galeș și mama ei au primit prima pedeaspă. Cât de mult le-a costat neatenția

Concurenții s-au transformat în ghizi la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 6 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Concurenții au avut misiunea de a strânge un grup de șase turiști cărora se le ofere un tur gratuit al unui obectiv important din oraș. Nu a durat mult până când oamenii curioși s-au strâns în jurul lor și au pornit către destiație.

Cu toate acestea, în timp ce unele echipe au fost entuziasmate de probă, altele s-au arătat nemulțumite. „Mie nu-mi place deloc să strâng oameni, să mă bag în seamă cu ei. Și e greu să-i mobilizezi, să-i convingi”, a declarat Edward Sanda la America Express, sezonul 6 ediția 13 din 5 noiembrie 2023.

Pe de altă parte, Sonia Simionov și-a luat foarte în serios rolul de ghid și i-a instruit pe cei din grupul lor imediat: „Tot ce vă spun eu, reținețiă. Că după aceea ne întreabă cineva și nu ne facem de râs”.

Cătălin și Romică Țociu au reușit și ei să convingă rapid o familie și alți doi tineri să li se alăture în turul ghidat și au pornit împreună. În același timp, Ionuț Rusu și Goerge Tănase au fost puși în încurcătură de niște cifre pe care și le-au notat, dar nu au știut să le explice turiștilor exact despre ce este vorba.

Citește și: Motivul pentru care Alexia și Aris Eram au mers la studii în străinătate. Ce facultate a urmat concurenta de la America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte și de un incident în timp ce se îndreptau, cu grupul lor de turiști, către obiectivul turistic. Artistul a scăpat portavocea prin care li se adresa acestora într-o băltoacă, iar aparatul s-a stricat.

Prima echipă care s-a întors la judecător, alături de turiști, a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, urată de Ionuț Rusu și George Tănase. Pentru că nu au stiut să răspundă la câte o întrebare, ambele perechi au primit o pedeapsă de câte 5 minute.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Cine a obținut imunitatea. Echipa care a răsturnat clasamentul și a câștigat primul bilet sp... America Express, sezonul 6. Romică Țociu, cucerit de o șoferiță, în cursa spre jocul de amuletă. Ce echipe au ajuns la I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x