Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Alexia Eram și-a ieșit din fire și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Ce a scos-o din sărite

Preiunea cursei la finalul căreia se acordă prima imunitate din ultima etapă din Columbia și-a spus cuvântul. Mai multe echipe au avut de suferit la autostop la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

America Express, sezonul 6. Alexia Eram și-a ieșit din fire și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Ce a scos-o din sărite Galerie
Alexia Eram și-a ieșit din fire și a țipat la fratele ei, Aris Eram. | Antena 1

Cursa pentru imunitate atârnă greu pe umerii concurențilior care dau tot ce au mai bun pentru a ajunge primii la Irina Fodor. Miza este cu atât mai mare cu cât echipa învingătoare își asigură un loc în următoarea etapă și primește primul bilet spre Ecuador la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

În acest context, lupta pentru un mijloc de transport care să îi ducă la următoarea destinație este și mai acerbă, iar competiția se întețește. Printre cei mai puțin norocoși, care nu au găsit mașină atât de ușor, s-au numărat și Alexia și Aris Eram. Cei doi frați au hotărât să plece cu un autobuz, însă un detaliu a făcut-o pe această să izbucnească.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Alexia Eram s-a supărat pe fratele ei, Aris Eram, în timpul cursei la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

În timp ce se aflau în autobuz, Alexia și Aris Eram i-au zărit pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda care ajungeau la probă. Dezamăgită, tânăra a izbucnit la adresa fratelui său atunci când a realizat că se află printre ultimii, spunea ea.

„Uite-i pe Cleduții, efectiv suntem ultimii, Aris. Nu te enervează?!”, i-a reproșat Alexia fratelui ei. „Acolo m-am enervat cel mai tare pentru că noi nu ne întâlnim niciodată cu ei pentru că de obicei sunt ultimii”, a mai adăugat ea.

După ce și-au dat seama că e posibil ca autobuzul să fie defect, frații Eram au hotărât să coboare și să găsească un alt mijloc de transport. Însă, conflctul era departe de a final.

„Tu în situațiile astea ești super calm și mă enervează! Stai așa ca prostu! Vreau să ne batem pentru ceva”, a exclamat Alexia la America Express, sezonul 6 ediția 11 din 5 noiembrie 2023.

„Cu ce schimbă situația?”, a întrebat Aris.

„Schimbă așa pentru orgoliul meu. Nu vreau să fim pe ultimele două locuri”, i-a mărtutisit sora lui.

Citește și: Aris Eram a fost exmatriculat din liceu. Concurentul America Express a povestit ce a făcut în adolescență

“Își bat joc de noi oamenii ăștia”. Cleopatra și Edward nu au mai crezut în explicațiile localnicilor la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023. Ce s-a întâmplat

Cu toate acestea, și Cleopatra și Edward au întâmpinat probleme la această probă. Deși li s-a spus că piața pe care o caută nu este în acel oraș, ei au refuzat să creadă și au continuat căutările.

„Ea ne-a zis că nu-i aici, dar nu am crezut-o și am zis să mai întrebăm”, a spus Cleopatra.

La un moment dat, ei s-au întâlnit și cu Cătălin și Romică Țociu care au privit uimiți desfășurarea celor doi la America Express, ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

„Le-au explicat și lor cum ne-au explicat și nouă. Acolo trebuia să îți dai seama că de fapt și de drept, trebuia să iei autobuzul. Îți dădea mură-n gură de unde să iei autobuzul”, au comentat cei doi situația Cleduților.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cum au reacționat Cleopatra Stratan și Edward Sanda când au aflat ce trebuie să mănânce. Ce a urmat

Între timp, alte trei echipe au ajuns la proba din piață unde au de ajutat un „medic spiritual” să vindece un pacient. Nu înainte de a învăța să identifice mai multe plante cu proprietăți medicinale.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce meserie are Mike, iubitul Iuliei Albu. Vedeta a dezvăluit totul în timpul unei curse peri... America Express, sezonul 6. Ada Galeș și mama ei au primit prima pedeaspă. Cât de mult le-a costat neatenția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x