Antena Căutare

Documentarul Drumul Aurului: perspectivă inedită asupra uluitorului traseu America Express

Duminica aceasta, de la ora 17:00, Antena 1 va difuza documentarul Drumul Aurului, dedicat fabulosului traseu străbătut de concurenții reality show-ului America Express, văzut, însă, în ritmul exploratorilor Marius Damian și Oase.

Documentarul Drumul Aurului prezintă publicului detalii surprinzătoare despre aventura trăită de concurenți și de echipa de producție la America Express

Antena 1

Aceștia vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor prin care au trecut echipele, despre obiceiurile și ineditul lor, înfățișând Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. Urmărește totul pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Oase și Marius Damian prezintă în documentarul Drumul Aurului detalii inedite despre traseul de la America Express

Cei 7.000 de kilometri străbătuți alert în aventura America Express capătă astfel profunzimea dată de ochii curioși ai celor doi prezentatori, dornici să afle totul despre semnificațiile locurilor și ale misiunilor de pe traseu.

Citește și: Vezi pe AntenaPLAY | Finala America Express e duminică, de la 20:00. Premiera sezonului 11 Chefi la cuțite e luni de la 20:30

Mexicul, tărâmul zeilor azteci, Guatemala, inima civilizației Maya, și Columbia, țara smaraldelor și a cafelei, se dezvăluie în acest documentar și ca destinații de vacanță, poveștile aduse de Marius Damian și Oase oferind informații utile și idei de călătorii în această parte de lume.

Citește și: Ce mesaj a transmis Cătălin Scărlătescu după ce el și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express. Fanii au reacționat

După varianta italiană a reality show-ului, Antena 1 este a doua televiziune din lume care a pornit pe această rută spectaculoasă și singura care a îmbogățit aventura competiției cu această colecție de materiale ce scanează cultura locurilor vizitate, realizând un documentar unic.

De la tradiții și istoria fascinantă a destinațiilor la pericolele orașelor afectate de influența cartelurilor de droguri, documentarul Drumul Aurului este totodată preambulul ideal pentru Marea Finală America Express, difuzată duminca aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ce mesaj a transmis Sorin Bontea, după ce Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express... Podcastito Express. Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la revenirea în România după eliminarea de la Ameri...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x