Antena Căutare

Finala America Express, 22 martie 2023. Ce echipă a primit al doilea cufăr. Irina Fodor a așteptat perechile cu o surpriză

De data aceasta, Irina Fodor i-a așteptat cu o surpriză pe concurenți. Aceasta le-a oferit o „masă copioasă”, care însă avea un scop foarte important în cursă. Prezentatoare a anunțat și ordinea în care echipele au ajuns la ea și cine a avut de ales un nou cufăr.

colaj foto irina fodor si concurentii america express Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a primit al doilea cufăr care poate ascunde eliminarea, în ediția 40. Prezentatoarea le-a oferit un fel de mâncare inedit | Antena 1

Numai trei echipe au mai rămas în lupta pentru Marea Finală, iar acestea au dat tot ce au avut mai bun pentru a nu ajunge pe ultimul loc. Concurenții și-au folosit întreaga energie în misiuni de anduranță, pentru a evita amenințătoarea ipostază de a alege o cutie la finalul fiecăreia dintre cele două întreceri.

Cu toate acestea, Irina Fodor i-a așteptat, din nou, alături de „cuferele periculoase” de care echipele au fugit până acum și în plus, le-a pregătit o surpriză la castron.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc. Cine a primit primul cufăr care poate ascunde eliminarea

Ce echipă a primit la doilea cufăr care poate ascunde eliminarea la America Express, ediția 40 din 22 martie 2023. Ce le-a oferit Irina Fodor

Pe o ploaie torențială, cele trei echipe și-au făcut, pe rând, aparița la pupitrul Irinei Fodor. Însă, pe lângă cele două cutii, concurenților le-au atras atenția costronelele pe care le-au observat imediat.

„Ne aștepți cu mâncare?”, a întebat Scărlătescu imediat ce a văzut „surpriza”. În scurt timp. ei au aflat că fructul din bol este afrodisiac și ce trebuie să facă în continuare.

„Dacă vreți să plecați cât mai repede, trebuie să mâncați, cât mai repede, supa oferită de mine. În momentul în care o să terminați farfuria, eu o să vă dau și un plic cu următoarea misune și plecați direct. Scopul acestei farfurii este să îi testăm proprietăție afrodisiace. Așa că atunci când o să ajungeți în Cartagena, o să vă rog să convingeți două persoane să vă sărute”, le-a explicat prezentatoarea.

Înainte de a pleca, Irina Fodor a dezvăluit și ordinea în care au concurenții la ea și cine a avut de ales un cufăr. Astfel, pe primul loc au ajuns Scărlătescu și Doina, urmați de fetele de la Andre și pe locul trei, Bordea și Cortea.

„Te încearcă niște emoții nasoale pentru că ai făcut tot ce ai putut. Noi am și crezut că Andrelele atunci încep. Când am ajuns acolo, filmele noastre s-au spulberat”, a mărturisit Bordea.

Citește și: Finala America Express, 21 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „agățate” de un șofer la autostop. Cum au reacționat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 22 martie 2023. Doina Teodoru, recunoscută într-un sat din Columbia. Cum a reacționat: „Nu pot s... Finala America Express, 22 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a sărutat o localnică. Cu cine s-au pupat fetele de la Andre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x