Antena Căutare

Jurnal de America Express, episodul 7. Bie Adam și mama ei, Mihaela, au traversat la pas un loc extrem de periculos

Bie Adam și mama ei, Mihaela, au vorbit în episodul 7 de Jurnal de America Express despre provocările pe care le-au întâmpinat în cel mai dur reality show din România.

Colaj cu Bie Adam și mama sa Galerie
Bie Adam și Mihaela au vorbit în Jurnal de America Express, episodul 7, despre provocările din America Express | Antena 1

Bie Adam și mama sa au acceptat provocarea de a participa împreună în America Express, deși tânăra considera că nu poate trăi fără telefon și nu poate fi ea când e flămândă. Cele două concurente au povestit în episodul 7 de Jurnal de America Express prin ce provocări au trecut.

„Singurul stâlp care mă poate domina e mama. Faptul că eu stau fără telefon este cea mai mare provocare pentru mine. Am ajuns într-o perioadă să nu pot să iau nicio mașină care să nu-mi menționeze cât de periculos e și să avem grijă. De exemplu, recent am mers cu o mașină care avea o sabie în spate.”, a spus Bie Adam la Jurnal de America Express.

Bie Adam și Mihaela, în Jurnal de America Express: „Am ajuns în unul dintre cele mai periculoase locuri din zonă”

„Când am auzit că dintre toate cunoștințele ei trebuie să merg eu, am refuzat din prima. Nici n-am stat la discuții. De când am aflat și până acum am slăbit 4 kilograme. Eu sunt bună pe viteză, pe punctualitate. Nu știu ea pe ce ar fi bună. Să-mi toace nervii. Pe cerșeală e ea bună că are fața asta de miloagă”, a spus Mihaela.

Bie Adam a povestit că ea și mama sa au ajuns într-un loc foarte periculos.

„Noi am avut un traseu fix care ocolea localitățile periculoase. Dar am zis mm.. și am ajuns în unul dintre cele mai periculoase locuri din zonă și l-am traversat la pas cap coadă pentru că nu puteam nici măcar să încercăm să facem autostopul. Ce am văzut acolo sper să-mi amintesc ca pe un vis”, a povestit Bie Adam în episodul 7 de Jurnal de America Express.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 4. Puya și Melinda, dezvăluiri despre participarea lor în cel mai dur reality show din România

Traseul i-a dus pe concurenți în Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7000 de kilometri. Filmările pentru cel de-al cincilea sezon, America Express – Drumul Aurului, au început în luna mai, iar acum, telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 pot vedea ce s-a întâmplat în culise, la Jurnal de America Express, la TV și pe AntenaPLAY.

Când se difuzează Jurnal de călătorie | America Express

Săptămânal, luni și marți, după Chefi la cuţite, dar și pe AntenaPLAY, fanii show-ului vor intra în culisele celei mai aşteptate emisiuni, vor cunoaşte mai bine perechile de vedete care au plecat pe Drumul Aurului, vor vedea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi şi cum se produce pas cu pas un show de o asemenea amploare.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 1. Primele imagini cu provocările prin care au trecut concurenții: „Nu credeam că o să leșin”

Anul acesta, cel mai dur reality show din România a ajuns în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express s-a transformat în America Express, iar pe Drumul Aurului au pornit 9 perechi de vedete.

Vedetele noului sezon au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și au descifrat misterele din Columbia. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela, sunt vedetele care au pornit la lupta pentru râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x