Antena Căutare

Motivul pentru care Alexia și Aris Eram au mers la studii în străinătate. Ce facultate a urmat concurenta de la America Express

Alexia și Aris Eram, concurenții din sezonul 6 America Express, au vorbit despre motivul pentru care au ales să meargă la studii în străinătate.

Colaj cu Alexia și Aris Eram în trei ipostaze diferite Galerie
Alexia și Aris Eram, concurenții din sezonul 6 America Express, au vorbit despre motivul pentru care au ales să meargă la studii în străinătate | Antena 1

Alexia și Aris Eram formează una dintre cele mai apreciate echipe din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui. Cei doi au impresionat telespectatorii cu ambiția lor și spiritul competitiv de pe traseu.

Deși au oferit detalii în cadrul reality show-ului despre familia lor, cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește viața personală. Aceștia preferă să țină cât mai departe de ochii curioșilor momentele speciale de care au parte.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia Eram și-a ieșit din fire și a țipat la fratele ei, Aris Eram. Ce a scos-o din sărite

Nu mai reprezintă un secret faptul că Alexia și Aris Eram au o legătură puternică și o relație deosebită de frate - soră. De altfel, concurenții de la America Express se înțeleg foarte bine, în ciuda diferențelor de personalitate.

Pentru că diferența de vârstă dintre ei nu este mare, tânărul a hotărât să își urmeze sora din mai multe puncte de vedere. Acesta a plecat să studieze în străinătate, la scurt timp de la decizia Alexiei Eram de a merge în Londra pentru a-și urma visul.

De ce au ales Alexia și Aris Eram să studieze în străinătate

În podcastul BaddassMom, moderat de Giulia Anghelescu, Alexia și Aris Eram au vorbit despre faptul că au părăsit România pentru a studia în alte țări. Aris Eram se află în anul doi la o facultate în Barcelona în timp ce sora lui a terminat studiile în Londra.

Potrivit celor doi, familia i-a îndemnat să studieze în străinătate. Părinții i-au încurajat să plece în ale țări, fapt care a ajutat mult la educația și dezvoltarea lor.

„Mie mi se pare că nu e greu de ales. Europa, pentru că în alte țări eram prea departe de familie. Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici (…) Oricum, dacă ai această oportunitate să mergi în altă țară mi se pare super, pentru că e bine să ieși din zona asta de confort, să descoperi altă cultură”, a povestit Aris Eram.

Deși a fost pleacă în Marea Britanie, Alexia Eram a decis să se întoarcă în România unde este un cunoscut creator de conținut. Aceasta a mers la o facultate de modă în străinătate pentru că aici nu avea multe opțiuni.

Citește și: Aris Eram a fost exmatriculat din liceu. Concurentul America Express a povestit ce a făcut în adolescență

„Am ales Londra pentru că era o facultate foarte bună de modă acolo. La mine nu erau încă obișnuiți (n.r. părinții, cu ideea că pleacă din țară) și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă. Dacă făceam Medicină sau Politehnică, facultățile bune de aici, nu aveau nicio problemă să rămânem în țară. Dar eu voiam să fac modă și e doar UNARTE, care e mai mult pe practică și eu voiam să fac un fel de management în modă. Și Aris la fel, de business, și e doar ASE-ul”, a adăugat Alexia Eram despre decizia pe care a luat-o cu privire la studiile sale.

Cine e și cum arată sora Adei Galeș de la America Express sezonul 6. De ce nu și-au vorbit timp de doi ani... America Express, sezonul 6. Echipele, supuse la teste grele, în timpul cursei spre imunitate. Ce s-a întâmplat: „Mi se f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x