Antena

Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă care l-a cucerit

Andi Constantin, ispita de la Insula Iubirii și fostul concurent la Burlacul, s-a afișat alături de femeia cu care formează un cuplu.

Publicat: Joi, 03 Octombrie 2024, 12:27 | Actualizat: Joi, 03 Octombrie 2024, 13:56
Galerie de imagini
Recent, Andi Constantin a postat pe contul lui de Instagram un video în care apare sărutându-se cu iubita lui, o superbă roșcată pe nume Cătălina.
A1

În luna martie a acestui an apăruseră deja speculații cum că fosta ispită de la Insula Iubirii are o nouă iubită atunci când a apărut un Insta Story cu Andi Constantin sărutând o domnișoară misterioasă.

Cine e noua iubită a lui Andi Constantin

Se pare că acea domnișoară roșcată este chiar iubita lui. El a dorit să fie discret în legătura cu relația lor de cuplu și a încercat să o țină pe iubita lui departe de ochii curioșilor și ai presei cât mai mult timp.

Pe aceeași temă

Recent, Andi Constantin a postat pe contul lui de Instagram un video în care apare sărutându-se cu iubita lui, o superbă roșcată pe nume Cătălina.

Pe contul ei de Instagram, Cătălina le arată urmăritorilor săi că e pasionată de sport, postând adesea imagini și video-uri de la sală, dar și de mașini de lux. Ea se ocupă de vânzarea mașinilor de lux și îi place foarte mult meseria ei.

Frumoasa roșcată are și un podcast pe care îl filmează într-o mașină de fițe și la care a avut invitați mai multe vedete din România.

A post shared by Catalina 🦊 | Supercars & Lifestyle (@hypefox777)

Andi este mândru de noua lui iubită și asta se vede din felul în care se privesc cei doi pe parcursul podcastului. Cătălina l-a invitat pe Andi în podcast-ul ei și au decis că acesta este momentul potrivit ca ei să facă publică relația lor.

Pe aceeași temă

La începutul video-ului, cei doi se sărută, iar Andi spune că sărutul lor este intro-ul perfect pentru noul episod de podcast.

Cătălina spune în podcast că l-a invitat pe Andi pentru că el a făcut o schimbare foarte mare în viața ei și o inspiră foarte tare.

Recomandari A1

”Înainte ca Andi Constantin să devină iubire, a fost și este în continuare o persoană care mă inspiră. (...) Eu când te-am cunoscut prima oară, o să vă spun sincer, am avut impresia că ești arogant, că ești cu nasul pe sus, că ești genul de băiat care arată foarte bine și pune preț doar pe cum arată și nu are nimic în cap. Când mi-ai zis că ești vegan, a fost ca un green flag pentru mine”, a spus iubita lui Andi Constantin, pe canalul ei de Youtube.

Andi Constantin a devenit faimos după ce participat ca ispită la Insula Iubirii în sezonul și apoi la Burlacul în sezonul 4, 2021 și ca ispită la Insula Iubirii în sezoanele 4 și 5.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
andi constantin burlacul insula iubirii
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Cât costă kilogramul de varză în pieţe. Gospodinele s-au apucat deja să o pună la murat
Videoclipul zilei
Citește și
Cu cine se iubește Simona Bălăceanu, fosta finalistă din sezonul 4 Burlacul. Cum arată bărbatul care...
Cât de mult s-a schimbat Vanessa Țone, fosta concurentă a sezonului 6 Burlacul. Cum arată acum tânăra...
Ce face și cum arată acum Ana Bene, câștigătoarea de la Burlacul sezonul 6. Cu ce se ocupă tânăra...
Ispita Andi de la Insula Iubirii, sărut pasional cu o tânără celebră, în Bali. Cum arată femeia care...
Video recomandate
Video
Citește și