Chefi fără limite, 15 martie 2022. Cine a câștigat imunitatea de echipă și cine a avut cel mai apreciat preparat
A doua zi petrecută în Serres s-a terminat cu un verdict surprinzător la Chefi fără limite. Irina Fodor a anunțat cine a câștigat imunitatea de echipă.
Publicat: Marti, 15 Martie 2022, 23:40 | Actualizat: Marti, 15 Martie 2022, 23:32- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
După ce s-a terminat proba de gătit pentru imunitatea de echipă, grecii au venit lângă Irina Fodor și, rând pe rând, au spart farfurii și au votat cine merită să câștige.
Emoțiile au fost mari și verdictul acestei probe de la Chefi fără limite i-a luat pe toți prin surprindere.
Cine a câștigat imunitatea de echipă în Serres, în etapa a patra a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1
În cea de-a doua zi petrecută în Serres, în etapa a patra de la Chefi fără limite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de surpriză după surpriză. Proba de gătit pentru imunitatea de echipă a fost una destul de dificilă și, după degustare, toți au așteptat cu sufletul al gură să afle care este deznodământul și ce au votat grecii.
Pe aceeași temăNorocoșii acestei zile au părut să fie cei din echipa verde. Fiindcă au câștigat proba de bougatsa, aceștia au decis cu ce ingrediente va găti fiecare echipă adversă. Din cele nouă ingrediente, Bontea a ales pentru el carnea de bivoliță, brânza cu spanac și ciocolata. Pentru Dumitrescu, acesta a ales carne de pui, cașcaval afumat și dovleac, iar pentru Scărlătescu a ales ciuperci, creveți și fructe.
Apoi, fiindcă au câștigat și la proba de brunch, verzii au fost singurii care au putut comunica prin vorbe la proba de gătit pentru imunitate, în timp ce concurenții ceilalți au fost nevoiți să se înțeleagă prin semne.
Irina Fodor a dat startul și fiecare chef a încercat, alături de echipa sa, să facă trei rețete de bougatsa cu ingredientele impuse. Timpul s-a scurs rapid și toți au sperat că rezultatul le va aduce imunitatea de echipă.
Pe aceeași temăDupă ce au degustat atent fiecare preparat, grecii au venit rând pe rând la Irina Fodor și au votat, aruncând farfurie după farfurie. Emoțiile au fost uriașe și scorul a fost strâns. Apoi, la final, verdictul a fost unul cât se poate de clar: imunitatea de echipă a fost câștigată de echipa verde, motiv pentru care ziua următoare va fi una plină de relaxare și odihnă. Nu același lucru se poate spune însă și despre echipa albastră a lui Florin Dumitrescu și cea mov a lui Cătălin Scărlătescu.
Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 11 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Pe aceeași temăPrima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.