Chefi fără limite, 16 martie 2022. Ce au gătit concurenții echipei mov la proba individuală, de dinainte de eliminare
În a treia zi petrecută în Serres, în al patrulea stage din emisiunea Chefi fără limite, concurenții din echipa mov și Daniela Tănase din echipa verde au intrat la proba individuală de gătit, ce va decide ce concurent este eliminat.
Publicat: Miercuri, 16 Martie 2022, 22:34 | Actualizat: Miercuri, 16 Martie 2022, 22:34A fost o zi plină de tot felul de misiuni și provocări. De data aceasta, echipa albastră și echipa verde s-au confruntat la o probă în care au avut libertatea de-a găti orice își doresc, folosind carnea de bivol.
Cătălin Scărlătescu a ales să facă un kebab cu cartof umplut cu diferite ingrediente, în timp ce Florin Dumitrescu a ales să facă o carne de bivol cu piure și sos de vin, o farfurie în stil fine dining. Grecii au degustat atent și au decis să farfuria echipei albastre a gătit cel mai bine, așa că la proba individuală au intrat concurenții din echipa mov, alături de Daniela Tănase (oaia neagră a echipei verzi). Când au auzit ce trebuie să gătească, toți au avut parte de o surpriză de proporții.
Ce au gătit concurenții echipei mov la proba individuală, în speranța de-a evita eliminarea din cel de-al patrulea stage de la Chefi fără limite
„Doamne, deci mi se face rău!”, a fost reacția pe care a avut-o Daniela Tănase, plină de emoții.
Pe aceeași temă„Puteți găti orice doriți voi, timp de o oră, dar să folosiți lapte de bivoliță”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.
„Să ai libertate totală în alegerea unui preparat este mai greu decât atunci ai o temă, pentru că în momentul ăla îți vin o sută de idei în cap și nu mai știi ce să faci, te blochezi”, a fost de părere Daniel Tudor (Ken).
„Este o temă atât de generoasă și atât de prietenoasă încât mă aștept în seara asta să găsesc farfurii gustoase, finuțe. Dar în momentul în care apare ușorul, ca orice român, începem să ne complicăm”, a zis Cătălin Scărlătescu, înainte de startul probei individuale.
Pe aceeași temăCronometrul a pornit și concurenții s-au apucat de gătit, sperând că preparatul pe care îl vor face îi va salva de la eliminare. Istvan și Daniela Tănase au cu 10 minute de gătit mai puțin față de ceilalți, așa că emoțiile sunt poate ceva mai mari la ei.
Ce s-a mai întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 12 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Pe aceeași temăPrima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.