Chefi fără limite, 21 februarie 2022. Au ieșit scântei și spiritele au fiert mai ceva ca oala sub presiune. Chefii au izbucnit
Spiritele s-au încins la bancuri în prima ediție Chefi fără limite din 21 februarie 2022. Tensiunile au crescut din cauza unui preparat dificil de realizat. Caracatița fierbe greu, iar concurenții sunt la prima probă în cadrul unui show care îi provoacă foarte mult.
Autor: Cosmina Ambrose Publicat: Luni, 21 Februarie 2022, 23:05 | Actualizat: Luni, 21 Februarie 2022, 23:08- Liga Națiunilor: România vs. Kosovo se vede vineri, 15 noiembrie, de la 21:45, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Rivalitatea dintre chefi sfidează granițele și urmează să cuprindă rețetele lumii. Intuiția și răbdarea chefilor a fost pusă la treabă, iar necunoscutul își spune cuvântul pentru concurenți.
Chefii au făcut cu greu față presiunii, iar concurenții au fost copleșiți de desfășurarea probei, în ediția din 21 februarie 2022
Chef Cătălin Scărlătescu a întâmpinat dificultate la fierberea preparatului, iar după 27 de minute, caracatița era tot crudă. Acesta a ridicat tonul la unii dintre concurenții echipei, care au încercat să facă față tensiunii.
“Atunci am intrat într-o panică totală. N-au intrat motivați în treaba asta, au intrat foarte relaxați”, spune Cătălin Scărlătescu.
Însă, nici echipa lui chef Sorin Bontea evenimentele nu au curs ușor: “Chef Sorin mă tot întreba ce se întâmplă la tocănița aia și la un moment dat pur și simplu am explodat”, spune Valentina Cornescu. Controlul a fost preluat de două dintr concurente, care au reușit să țină echipa.
Pentru chef Cătălin Scărlătescu tensiunea a fost greu de controlat: “Am început să urlu ca descreieratul!” și a izbucnit la unul dintre concurenți, Raul Bodoșcă: “Nu te mai contrazice cu mine că te arunc în apă!”, spune cheful.
"Timpul este cel mai mare dușman al tău", spune unul dintre concurenți.
Florin Dumitrescu a izbucnit după ce unul dintre concurenți a vrut să ia frâiele în bucătărie: “Iar gândești singur? Băi, fii atent! Nu știu ce ai învățat tu la școală, dar hai să-ți spun ceva! În bucătărie, în momentul în care lucrezi cu cineva, ești maimuță, n-ai voie să gândești de unul singur, faci ce ți se spune, până când ți se ia dreptul de a fi maimuță. Când își spun eu să faci lucruri de capul tău, faci lucruri de capul tău, ai înțeles?”, spune cheful.
18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.
Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1
Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.
Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.
Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.
O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.
Pe aceeași temăMetoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1.