Antena

Chefi fără limite, episodul 15 din 23 martie 2022. Un concurent a fost eliminat. Ce chef a câștigat Jokerul

În a treia zi petrecută la Meteora, în cel de-al cincilea stage din emisiunea Chefi fără limite de la Antena 1 s-a dus lupta pentru imunitatea de echipă și s-a gătit la proba individuală, cea care a dictat ce concurent este eliminat. La final, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat Jokerul, în ediția 15 din data de 23 martie 2022.

Autor: Ana Ivan Publicat: Miercuri, 23 Martie 2022, 23:30 | Actualizat: Miercuri, 23 Martie 2022, 23:31
Galerie de imagini
După proba individuală de gătit, un concurent a fost eliminat în ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite
Antena 1

Cea de-a treia zi petrecută la Meteora a început în forță pentru concurenții din echipa mov și cei din echipa albastră, care s-au luptat pentru imunitatea de echipă. Apoi, cei care au pierdut au intrat la proba individuală de gătit, cea care a dictat ce concurent este eliminat în ediția 15 din 23 martie 2022. Tot azi s-a aflat și ce chef a câștigat Jokerul.

Ce s-a întâmplat în episodul 15 din 23 martie 2022, în cel de-al cincilea stage Chefi fără limite, desfășurat la Meteora

Ziua a început extrem de plăcut pentru cei din echipa verde. Câștigători ai imunității de echipă, aceștia s-au putut relaxa și bucura de timp liber și de peisajele superbe din Meteora. Nu la fel s-a întâmplat și cu ceilalți concurenți, care au mers în bucătărie pentru a afla ce trebuie să gătească la proba ce aduce o nouă imunitate de echipă.

„Bună dimineața, dragii mei! E ultima zi în Meteora. Unul dintre motivele pentru care mănăstirile de la Meteora s-au construit în vârf de munte se referă la apărare. Acum, pericolul nu mai există, dar acolo sus nu poate intra oricine, căci așa sunt regulile și regulile impun limite! Chef Bontea și echipa lui se plimbă astăzi prin Meteora, voi mai îndurați. Cei care vor câștiga proba vor primi și ei o recompensă în acest peisaj sublim. Dar mai întâi…Să gătim!”, a anunțat Irina Fodor.

Un moment cu adevărat inedit a fost atunci când Florin Dumitrescu s-a apucat să cânte celebra melodie „Bella ciao” împreună cu cei din echipa sa.

De data aceasta, pentru a obține imunitatea de echipă, concurenții au avut de pregătit rețete cât mai gustoase de souvlaki!

Pe aceeași temă

„Sunteți liberi să faceți ce rețetă de souvlaki doriți”, a zis Irina Fodor, care a dat astfel libertate de creație celor două echipe.

Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu s-a amuzat copios, fiindcă a realizat că planurile lui Scărlătescu de-a face burger s-au cam stricat.

„Deci nu mă enerva! Deci nu mă enerva!”, a reacționat chef Cătălin, spre deliciul celor din jur.

„Mie mi-a venit o idee. M-am gândit să fac o frigăruie mai specială, m-am uitat în jur și am găsit niște brăduți. Bețe de frigărui există, dar mi s-a părut mai interesant pe bețe de brad. Facem niște cartofi prăjiți din aia buni, o salată de vinete, ardei copt și ceapă rumenită în cuptor”, a zis liderul echipei albastre, extrem de sigur de preparatul pe care a ales să îl facă la această probă pentru imunitatea de echipă.

Recomandari A1

„Frigăruile, în general, cele mai interesante sunt cele din porc. Pe farfuria mea o să vedeți un saganaki, niște frigărui”, a zis Cătălin Scărlătescu, pe care Tanya l-a convins să adauge și niște pită făcută de ei.

Apoi, Irina Fodor a dat startul probei de gătit și concurenții au porniti să își ia ingredientele și instrumentele necesare pentru gătit. Timpul este scurt și zboară rapid, așa că echipele trebuie să se organizeze cât mai bine și cât mai eficient.

La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a văzut-o pe Tanya Povenskaia chinuindu-se să taie cu cuțitul o bucată de unt dintr-o oală pusă deja pe foc, asta după ce era să pună untul cu tot cu ambalaj la fiert.

„Ce faci mă, tai untul din apă cu cuțitul?! Doamne, mă uimești!”, a țipat Scărlătescu, uimit de ceea ce vede.

„Păi cum să-l fac să meargă mai repede! M-a dus și pe mine capul să fac tot felul de manevre. Ce să-I faci?! Asta e!”, a fost replica savuroasă dată de Tanya Povenskaia.

Pe aceeași temă

„Doamne, Dumnezeule, ce-ai cu mine azi?!”, a zis Scărlătescu, în timp ce a îngenunchiat și și-a făcut cruce.

Emoțiile au fost mari și, ca și în ziua precedentă, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au enervat atunci când lucrurile nu au mers binie și au strigat la concurenții din echipele lor, în dorința de-a da indicații și de-a face lucrurile cât mai bine. Chiar dacă tema de gătit pare simplă, în orice moment o simplă greșeală poate strica gustul preparatului. Mai mult decât atât, imunitatea de echipă este avantajul la care tânjesc toți în ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite, în ultima zi din stage-ul cinci, desfășurat la Meteora.

În timp ce echipa albastră și cea mov s-au luat la întrecere în proba pentru imunitatea de echipă, verzii lui Sorin Bontea s-au plimbat la mănăstirile de la Meteora și au putut admira peisajul superb al acestui oraș din Grecia. Echipa s-a putut bucura astfel de o zi plină de relaxare, datorită imunității de grup ce a fost obținută în ziua precedentă.

Focurile și emoțiile nu s-au terminat însă pentru cei movi și albaștri! Nu au lipsit nici incidentele dureroase, pe măsură ce proba s-a apropiat cu pași repezi de final. Iman s-a ars atunci când a încercat să scoată o tavă cu chiftele din cuptor, iar doamna colonel s-a panicat atunci când hârtia de copt a fost cuprinsă de flăcări.

Când proba de gătit pentru imunitatea de echipă s-a terminat, farfuriile au fost trimise la degustare. Grecii au fost încântați de cum arătau preparatele, însă gustul este, până la urmă, cel care contează cel mai mult. Jurații au degustat atent fiecare ingredient și apoi au ales ce farfurie le-a plăcut mai mult.

Cine a câștigat imunitatea de echipă în episodul 15 din 23 martie 2022, în cel de-al cincilea stage Chefi fără limite, desfășurat la Meteora

Apoi, Irina Fodor s-a reîntâlnit cu chefii și cu echipele intrate la lupta pentru imunitatea de grup. Rând pe rând, grecii au spart farfurii și au decis ce rețetă s-a făcut remarcată. Emoțiile au fost extrem de mari și scorul a fost destul de strâns. La final, verdictul a fost clar: Cătălin Scărlătescu și concurenții săi au câștigat imunitatea de echipă, în ediția 15 a emisiunii Chefi fătă limite. Așadar, cel de-al cincilea stage a adus noroc pentru cei cu tunici mov, dar și pentru verzii lui Sorin Bontea, care în tot ce acest timp s-au putut relaxa la o plimbare de neuitat prin Meteora.

Concurenții din echipa albastră au intrat așadar la proba individuală de gătit și toți au sperat că vor avea de gătit ceva ușor, care să-i ajute să stea departe de eliminare.

Înainte de asta au trecut însă printr-o probă pentru obținerea unui avantaj important. Când au auzit despre ce este vorba și ce au de făcut, toți au fost uimiți și s-au amuzat copios. Cel mai bine s-a descurcat Carmen Dîrvariu. Ea va putea decide cu ce ingrediente gătește fiecare dintre colegii săi.

Apoi, Irina Fodor însă i-a surprins pe toți atunci când a dezvăluit ce ingrediente sunt obligatorii: brânzeturi, fructe de mare, nucă și zahăr, legume și vodcă și somon afumat. Fiecare concurent a primit de la Carmen Dîrvariu un aliment și a avut astfel misiunea de-a găti ceva cât mai gustos.

Și de data aceasta, timpul alocat gătitului a fost de șaizeci de minute. Având în față riscul unei eliminări, fiecare concurent din echipa albastră a încercat să dea tot ce are mai bun pentru a demonstra că merită o notă cât mai mare și șansa de-a rămâne în competiția Chefi fără limite.

Farfuriile au fost apoi degustat de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și chef Haris din Meteora. Aceștia au analizat modul de preparare, gustul, prezentarea și modul în care a fost pus în valoare ingredientul vedetă. Fiecare farfurie a primit o notă, apoi chefii s-au întâlnit cu Irina Fodor și cu cei din echipa albastră, pentru a anunța verdictul.

Ce concurent a fost eliminat, în episodul 15 din 23 martie 2022, în cel de-al cincilea stage Chefi fără limite, desfășurat la Meteora

Emoțiile au atins cote maxime și concurenții au sperat, până în ultima secundă, că vor scăpa de eliminare. Totuși, inevitabiliul s-a produs și, la această probă individuală de gătit din ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite, cea mai slabă farfurie a fost cea pregătită de Daniela Tănase.

Singura șansă a acesteia a mai fost doar Jokerul. Irina Fodor a spart ulciorul de lut și a arătat că avantajul special, cel care poate salva un concurent, a fost câștigat de Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care deznodământul nu s-a schimbat.

Urmărește clipurile video și galeria foto de mai sus din ediția 15 a emisiunii Chefi fără limite ca să descoperi mai multe imagini și detalii.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Pe aceeași temă

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Whatsapp LinkedIn
chefi fara limite 2022 florin dumitrescu sorin bontea catalin scarlatescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Thriller-ul captivant Scarlet Hill se vede acum în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1. Ceea ce părea a fi un accident devine, dintr-o dată, sursa unor serii de secrete și conspirații înfiorătoare.
Stirile zilei Cel puţin 1.8 milioane de români vor fi afectaţi de ordonanţa de urgenţă pentru austeritate. Oamenii se tem că turismul va fi în pierdere
Citește și
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite...
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina"...
Cum a reacționat Laura Eremia după finala Chefi fără limite. Ce mesaj neașteptat a transmis concurenta
Video recomandate
Video
Citește și
Filme de Crăciun pe care să le urmărești cu familia în 2024. Producții pe care nu trebuie să le ratezi Catine.ro
Apariția extrem de elegantă a actriței Eiza González la Red Sea Film Festival. Ținuta cu care a întors toate... Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Șoferiță româncă de TIR filmată când merge în marșarier, virală pe TikTok:„Să nu mai ziceți că, vezi... Libertatea.ro
S-a semnat contractul de finanțare pentru cel mai spectaculos domeniu turistic care se construiește în Banat.... Ziare.com
Ion Ţiriac a dezvăluit care a fost marea lui obsesie: „Eram disperat după ea!”. Vis spulberat în doar... AntenaSport
Loredana Groza, extrem de mândră de fiica ei. Elena Boncea a defilat pe podium la o prezentare de modă. FOTO Elle
Claudia Puican a apelat la fertilizare în vitro pentru a rămâne însărcinată. Artista și Armin Nicoară vor... Spynews.ro
Oana Roman, de urgență la spital! Imaginea cu care și-a îngrijorat fanii BZI
Gabriela Lucuțar a vorbit deschis despre înmormântarea lui Silviu Prigoană! „Dacă nu se întâmplă așa, va... BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Piftie de curcan. Rețeta unui preparat tradițional pentru sărbători HelloTaste.ro
Mădălina Ghenea a fost hărţuită ani în şir de o altă femeie, tot româncă. „Am fost ameninţată şi... Antena3.ro
O specie considerată dispărută a reapărut în apele Patagoniei. Nu a mai fost văzută acolo de 100 de ani useit
Horoscopul zilei de 23 decembrie 2024. Peștii au parte de momente de liniște. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 zodii care au înțelepciune de vrăjitoare Jurnalul
Destinația unei călătorii solo poate fi cea mai bună versiune a ta Kudika
Rețeta originală de salată de boeuf. Se pune sau nu mazăre? Playtech
De ce se mănâncă pomana porcului de Ignat deși suntem în Postul Crăciunului Redactia.ro
Cât costă trei zile de vacanţă la mare, în regim all inclusive, de Crăciun. Turiştii sunt aşteptaţi cu mese... Observator
De ce poftele alimentare cresc mult de sărbători. Ce se întâmplă în această perioadă MediCOOL
Rulouri din carne de porc cu ciuperci, în sos de vin alb HelloTaste
FOTO. Ce mai face Dan Bilzerian, milionarul numit „Regele Instagramului” pentru viața lui de lux ProSport
Orașul din România în care va ninge 6 zile la rând, începând de mâine, potrivit meteorologilor EASEWEATHER Gandul
Nicoleta Luciu, probleme cu greutatea. A ajuns de nerecunoscut. Cum arată acum, la 25 de ani după ce a câștigat... CanCan
Cum să petreci timp de calitate cu familia în vacanța de iarnă DeParinti
Justin și Hailey Bieber au fost fotografiați în aeroportul din Los Angeles. Cei doi îndrăgostiți s-au întors... ZUTV
Modelul AI care te poate proteja de recunoașterea facială, potrivit experților. Cum funcționează Chameleon UseIT
Brăduți de Crăciun din biscuiți cu sos de ciocolată. Rețetă simplă Hello Taste