Regis Stone te învață cum să pregătești cea mai gustoasă rețetă de paste carbonara! Cină savuroasă pregătită în doar 15 minute!
Dacă vrei să încerci o rețetă simplă și rapidă de paste carbonara, atunci nimic mai simplu! Noi te învățăm cum să pregătești o cină savuroasă în doar 15 minute!
Publicat: Joi, 30 Noiembrie 2017, 15:13 | Actualizat: Vineri, 06 Noiembrie 2020, 18:38Dacă vrei să încerci o rețetă simplă și rapidă de paste carbonara, atunci nimic mai simplu! Noi te învățăm cum să pregătești o cină savuroasă în doar 15 minute!
Gătitul este o adevărată plăcere mai ales pentru bucătarii pasionați, dar sunt și momente în care ți-ai dori să pregătești ceva rapid, dar cu efect maxim! Așa că data viitoare când rămâi în pană de idei culinare ai putea să încerci o super rețetă de paste carbonara făcute în tigaia Regis Stone Wok, o mâncare gata în doar 15 minute!
Pentru a pregăti rețeta de paste carbonara ai nevoie de câteva ingrediente:
- un pachet de paste penne (sau oricare alte paste care îți plac)
- două linguri de unt
- un plic de parmezan (150-200 grame)
- un pahar de 450-500 grame smântână
- 350-400 grame bacon (sau orice mezel de tip mușchi file îți place)
- 4 gălbenușuri
- sare, piper, oregano
Cum se prepară rețeta noastră de paste carbonara:
Pastele se pun la fiert și când s-au terminat de gătit le scurgem de apă.
În timp ce acestea fierb tocăm fideluță subțire mezelul. Îl punem în tigaia Regis Stone Wok și îl rumenim frumos cu untul. Adăugăm apoi smântâna și parmezanul și învârtim cu lingura sau cu spatula până ce se topește totul și devine o cremă. Adăugăm gălbenușurile, amestecăm din nou ca să devină totul uniform și închidem focul.
Adăugăm sare, piper și oregano după gust. Turnăm pastele în tigaia Regis Stone Wok și, folosind o spatulă, amestecăm cu grijă să distribuim sosul în mod egal.
De obicei preparatul se servește cald, dar pastele carbonara sunt la fel de bune și reci.
Pentru a pregăti această rețetă noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Wok, care ne-a dat posibilitatea să rumenim frumos mezelul, fără ca acesta să se lipească. Nu am făcut fum și am putut face sosul în aceeași tigaie, fără teama că baconul s-a lipit și arsura ne va strica gustul preparatului.
Motivul? Tigăile din gama Regis Stone au înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. Alimentele nu se lipesc și își păstrează savoarea și substanțele nutritive. În plus, vei observa că produsele oferă o calitată superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.
Tigaia Regis Stone Wok este ideală nu doar pentru cărnuri și fripturi, ci și la prepararea unor mâncăruri gătite, rețete cu paste și fel de fel de alte bunătăți, cu sau fără sos!
Nu e nevoie să folosești ulei, fiindcă ingredientele nu se lipesc deloc! Nu faci fum, nu cureți tigaia de urmele de arsură și la final totul arată spectaculos! Gătește sănătos și gustos, fără prea multe bătăi de cap!
Te vei simți precum un maestru bucătar care își răsfață prietenii și familia cu un preparat surprinzător de bun! Concurenții din emisiunea „Chefi la cuțite” au ales tigaia Regis Stone Wok și au reușit să facă spectacol în farfurie! De ce nu încerci și tu?
Uită de vechile tigăi și dotează-ți urgent bucătăria cu un produs oferit de Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu!