Babasha și sora lui, Bianca, le gătesc juraților diseară, la Chefi la cuțite: „Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare...”
Babasha și sora lui, Bianca, le gătesc juraților diseară, la Chefi la cuțite: ”Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare pe care i-l găteam fratelui meu când era mic”
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 27 Noiembrie 2024, 12:49 | Actualizat: Miercuri, 27 Noiembrie 2024, 13:00Ieri seară, la Chefi la cuțite, Chef Richard Abou Zaki a mai adăugat o amuletă importantă în arsenalul său, după o luptă jurizată cu mare atenție de Chef Vlad Pădurescu.
În această seară, jurații se confruntă cu provocarea grea a combinațiilor imposibile aduse de roata nebună a ingredientelor – în vreme ce, în arena audițiilor, au parte de întâlniri surprinzătoare.
Babasha și sora lui, Bianca, le gătesc juraților diseară, la Chefi la cuțite: ”Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare pe care i-l găteam fratelui meu când era mic”
În ediția de diseară, Babasha vine să le gătească Chefilor alături de sora lui, Bianca.
„Facem o reinterpretare a unui fel de mâncare pe care i-l găteam fratelui meu când era mic”, a declarat sora artistului.
„Eu sunt bucătarul, eu fac cea mai grea muncă”, a anunțat la bancul de lucru Babasha, care le-a povestit juraților despre copilăria alături de Bianca, dar și lucruri neștiute din culisele concertului Coldplay.
Cum a decurs întâlnirea cu Chefii telespectatorii vor descoperi în ediția show-ului culinar de la 20:30.
Tot atunci, un concurent din Timiș le va lansa o provocare usturătoare celor patru jurați.
„Eu prepar cele mai iuți sosuri din România și vreau să fac viața Chefilor și mai picantă! Cred că voi stabili un nou record: cea mai iute mâncare din istoria Chefi la cuțite”, spune Alex Pufan, care crește ardei – desigur, iuți. „Cei mai iuți din lume!”, susține el.
În aceeași ediție, Mariana Irașcu, din Brăila, vine la audiții dornică să treacă de preselecții cu aceeași ambiție și elan cu care a avut puterea să facă o reconversie profesională impresionantă după vârsta de 40 de ani. Lăsând în urmă anii în care a condus o fabrică de confecții cu 400 de angajați, Mariana a urmat cursurile unei școli din Italia pentru a deveni brutar-patiser.
„M-am înscris la școala gastronomică In Cibum, de la Salerno. Eram între tineri de 20-25 de ani, cel mai mare dintre cei care studiau acolo avea 35 de ani. Toată lumea s-a mirat la început: « Ce-o căuta aici? I s-o fi urât cu binele acasă! ». Dar eu chiar aveam nevoie de acea schimbare. Este foarte important să faci ceea ce-ți place în viață”, spune Mariana, pregătită să deschidă un laborator de brutărie-patiserie chiar în casa ei, la Brăila.
Întreaga poveste a Marianei, dar și ce a gătit și care a fost verdictul primit urmează în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.