Bătălie în bucătăria „Chefi la cuțite”! Ce farfurii au pregătit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru amuleta 12
Orice amuletă este extrem de prețioasă și poate schimba deznodământul probelor pe echipe, așa că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au încercat să pregătească niște farfurii cu totul și cu totul speciale!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 30 Septembrie 2020, 20:36 | Actualizat: Miercuri, 30 Septembrie 2020, 22:37Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!
De data aceasta, jurizarea va fi făcută de celebrul chef Nicolai Tand, recunoscut pentru gusturile sale rafinate. În dorința lor de a-și demonstra talentul și priceperea, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” s-au întrecut în fel și del de farfurii, una mai complexă decât alta.
Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu luptă pentru amuletă, la Chefi la cuțite
Pentru proba de amuletă, Sorin Bontea a ales să pregătească o carne de miel cu chutney de mango, vinete și cușcuș.
Pe aceeași temă„Nu vreau să mă complic foarte tare, fiindcă vreau să se simtă chutney-ul”, a explicat Sorin Bontea, în speranța că va reuși să-l impresioneze pe Nicolai Tand.
Cătălin Scărlătescu, în schimb, a decis să îl surprindă pe jurat cu o super rețetă de chiftele de porc cu vită, cu sote de morcovi și piure de cartofi, ceva simplu și extrem de gustos.
Pe aceeași temăFlorin Dumitrescu a ales să gătească un mușchi de vită cu sos de piper verde îmbogățit cu prune uscate și afumate și steak de foie gras.
La final, cele trei preparate au arătat savuros, dar doar unul dintre chefi poate câștiga amuleta din ediția 12!
Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!