Antena

Când începe Chefi la cuțite sezonul 7: Program, câștigători și tot ce trebuie să știi

Chefi la cuțite revine în toamna 2019, la Antena 1 cu sezonul 7, un sezon nou ce aduce multe suprize în bucătăria condusă de chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Autor: Alina Serea Publicat: Luni, 26 August 2019, 09:50 | Actualizat: Luni, 26 August 2019, 10:11
Galerie de imagini
Chefi la cutite

Pe 9 și 10 septembrie, de la 20:00, Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Sezonul 7 Chefi la cuțite promite să condimenteze perfect serile telespectatorilor în această toamnă, la Antena 1. Cel mai iubit show culinar din România va da startul, în curând, jurizărilor pe nevăzute, unde atât fanii emisiunii, cât și cei trei chefi - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu - vor avea parte de surprize din partea concurenților care vor încerca să-și demonstreze talentul cu preparate culinare inedite.

Chefi la cuțite 2019, sezonul 7. Regulament

Show-ul Chefi la cuțite 2019 începe cu perioada audițiilor pe nevăzute, în cadrul căreia cei trei chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își caută aliații pentru o nouă luptă culinară.

Urmează bootcamp-ul, perioada de foc în care bucătarii trebuie să demonstreze că au sarea și piperul necesare pentru a primi o tunică colorată din partea chefilor.

Competiția începe cu adevărat când chefii ajung cu echipele în bucătăria Chefi la cuțite, unde le este testată creativitatea, dar și rezistența stres, fiindcă este nevoie de nervi tari pentru a face față provocărilor celui mai iubit show culinar.

Semifinala Chefi la cuțite se desfășoară în probe succesive ce cern bucătarii buni de cei extraordinari. Semifinala decide cei trei finaliști Chefi la cuțite ce vor coordona o echipă formată din foștii lor colegi. Împreună, aceștia trebuie să pregătească un meniu de degustare fine dining complet, format din aperitiv, fel principal, desert, care va fi jurizat de nume mari ale gastronomiei.

Cei trei concurenți care reușesc să ajungă în finala Chefi la cuțite se vor lupta pentru marele premiu pus în joc, în valoare de 30.000 de euro, dar și pentru titlul și trofeul Chefi la cuțite.

Pe aceeași temă

Ce fac, în 2019, câștigătorii Chefi la cuțite de până acum

Recomandari A1

Cei șase câștigători de până acum ai show-ului culinar Chefi la cuțite recunosc, fără excepție, că viața lor s-a schimbat. Fiecare dintre ei își urmează în prezent visul și trăiesc experiențe de neuitat.

Munti, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite, primul care a împărțit banii

Mihai Munteanu, câștigătorul sezonului 6 Chefi la cuțite, a surprins cu decizia sa de a împărți o parte din premiul de 30.000 de Euro cu echipa sa, alături de care a luptat în finala ultimului sezon al celui mai iubit show culinar.

”Este foarte important să fii tu, să nu joci niciun rol. La finalul show-ului, realizezi că adevăratul câștig stă în echipă, nu în premiul de 30.000 de Euro. Și acum țin legătura cu foștii mei colegi, ne scriem, ne sfătuim, ieșim împreună”. Mihai Munteanu este, astfel, primul concurent Chefi la cuțite care în urma emisiunii a decis să împartă o parte din premiul cel mare cu colegii ce l-au ajutat să câștige finala.

Operație de gastric sleeve din premiul câștigat la Chefi la cuțite

Munti a luat o decizie care i-a schimbat viața radical. Din banii câștigați la Chefi la cuțite a decis să plătească o operație de gastric sleeve, în urma căreia a pierdut deja 45 de kilograme: ”Mă simt extraordinar. Mai am de slăbit, însă totul se întâmplă treptat”.

În prezent, Munti a preluat bucătăria a două restaurante cu specific italienesc din București, acolo unde este chef executiv. Mai mult, câștigătorul Chefi la cuțite a creat un meniu semnătură desprins din conceptul de comfort food:

”Gătim mâncare pentru suflet, din suflet. Acest stil de preparate au succes la nivel mondial și sunt, în sine, rețete clasice, cu gust, preparate cu ingrediente proaspete, de calitate”.

Bogdan Vandici, câștigător sezonul 5 Chefi la cuțite, își urmează visul în Anglia

Cel mai tânăr câștigător Chefi la cuțite a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și a câștigat trofeul la vârsta de numai 21 de ani.

După ce a participat la Chefi la cuțite, orădeanul Bogdan Vandici a mers la Olimpiada internaţională a tinerilor bucătari, care a avut loc în India, unde a obținut locul doi.

Bogdan Vandici a reprezentat România, fiind membru al echipei ICEP Hotel School, unde urmează cursuri de gastronomie.

În marea finală au intrat echipele din Franţa, Anglia, Scoţia, Suedia, Statele Unite ale Americii, Filipine, Singapore, Noua Zeelandă, Iordania şi România. Aurul a fost câştigat de Franţa, argintul de România, iar medalia de bronz i-a revenit Angliei.

Young Chef Olympiad este cea mai mare competiţie internaţională pentru tineri bucătari organizat de International Institute of Hospitality Management cu sprijinul Ministerului Turismului din India şi International Hospitality Council London.

Câștigător al sezonului 5 Chefi la cuțite, Bogdan Vandici a lucrat în Franța, iar în prezent se află în Anglia, la doar câțiva kilometri de Londra, acolo unde a început un nou proiect cu Rob Hajdu – fostul său coechipier de la Chefi la cuțite cu care a legat o strânsă prietenie, astfel că doi dintre Strumfii Jedi și-au continuat visul împreună.

Cristian Andrei Olteanu, câștigătorul sezonului 4 Chefi la cuțite, chef la Star Matinal

Cel de-al patrulea câștigător Chefi la Cuțite, Cristian Andrei Olteanu, este, în prezent, chef la Star Matinal de la Antena Stars. Mai mult, el își urmează pasiunea culinară mergând în mod frecvent prin țară la diverse evenimente de profil unde este solicitată prezența sa.

În ulltima perioadă, câștigătorul Chefi la cuțite din sezonul 4 a ales să urmeze un stil de viață sănătos și merge frecvent la sală pentru a se menține în formă, iar postările sale de pe Facebook sunt o dovadă a acestui lucru.

Gianny Bănuță, câștigătorul sezonului 3, chef în Spania

Gianny Bănuță, cel care a câștigat sezonul 3 Chefi la cuțite făcând parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a decis să părăsească România și să-și urmeze visul în Spania. În prezent este chef-manager la un cunoscut restaurant din această țară.

”Sunt în Spania, este cald şi frumos. În februarie am venit în vacanţă să văd o locaţie şi sper că totul va lua amploare şi sper ca totul să meargă cum trebuie. Am stat o lună să studiez piaţa şi am rămas foarte impresionat. „Chefi la cuţite” nu este un concurs uşor. Prin intermediul televizorului am reuşit să devin cunoscut. Îmi dau silinţa ca locul în care lucrez să meargă bine. Cei care îşi vor deschide un restaurant aici sunt prietenii mei şi le mulţumesc că m-au ales pe mine. Să văd cum vor fi lucrurile aici şi apoi îmi voi lua şi familia.„ a spus Gianny Bănuţă, câștigătorul Chefi la cuțite, la „Răi da’ buni”.

Cristi Voicu, cel de-al doilea câștigător Chefi la cuțite, se împarte între familie și profesie

Cristi Voicu, cel care a câștigat sezonul 2 Chefi la cuțite în echipa lui chef Florin Dumitrescu, are în prezent doi copii, o fetiță și-un băiat și încearcă să se împartă între viața profesională solicitantă și familia sa minunată.

”Emisiunea Chefi la Cuțite mi-a schimbat viața. De când am câștigat concursul am un trai de viață mult mai bun”, a spus el, completând că ”Este foarte important ca soția să te înțeleagă, mai ales în meseria asta”.

Ioan Cristian Șerb – primul câștigător Chefi la cuțite

Primul câștigător Chefi la cuțite, Ioan Cristian Șerb, care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea a continut să gătească și după ce a luat merele premiu. În prezent este executive chef într-un cunoscut restaurant din București și are foarte multe evenimente în țară, la care este invitat după ce a cunoscut celebritatea în cadrul show-ului culinar de la Antena 1 Chefi la cuțite.

El și-a ales vocația de bucătar la vârsta de 15 ani și de atunci și-a urmat visul. Iar dorința sa a rămas aceea de a forma tinerii pasionați și talentanți în gastronomie.

Pe aceeași temă

Din toamnă, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor începe căutarea celui de-al șaptelea câștigător al celui mai iubit show culinar. Chefi la cuțite revine la Antena 1 cu un nou sezon, ce va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la marele titlu și la premiul de 30.000 de Euro.

Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite chefi la cutite 2019 chefi la cutite sezonul 7 chefi la cutite online chefi la cutite antena 1 chefi la cutite 2019 program chefi la cutite 2019 online
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Motel Valkirias e în AntenaPLAY. Descoperă episodul 1 din producția care te va captiva!
Stirile zilei EXCLUSIV. Imagini surprinse cu "Şacalul" după ce a abandonat cadavrul Denisei
Videoclipul zilei
Citește și
Chef Orlando Zaharia, aniversare cu surprize. Cum a fost răsfățat de ziua lui. Chef Richard, printre cei...
Jurații Chefi la cuțite au încântat publicul Summer Well cu preparatele lor. Chef Orlando Zaharia:...
Secrete pentru gusturi scumpe cu bani puțini spuse de Chef Ștefan Popescu. Ce ingrediente la prețuri...
Chef Orlando Zaharia: ”Vara aceasta vreau să-mi împlinesc unul dintre cele mai mari visuri, iar fiul...
Video recomandate
Video
Citește și
Succesul apare în viața a trei semne zodiacale pe 17 septembrie 2024. Află ce spun astrele Catine.ro
Thalía a participat în cadrul premiilor MTV VMA. Diva a purtat o rochie spectaculoasă Happy Channel
Fiul lui Bin Laden este în viață și „pregătește atacuri în Occident”, susțin serviciile de informații... Libertatea.ro
Locuințe noi în București. Când s-ar putea termina blocajul din sectorul imobiliar. "PUG-ul va fi... Ziare.com
Fosta noră a lui Victor Piţurcă a fost prezentă la nunta de 3 milioane de euro organizată de un milionar român... AntenaSport
Premiile EMMY 2024 – Cele mai HOT cupluri de vedete. Vezi GALERIA FOTO aici Elle
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini... Spynews.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă BZI
Fiica Iuliei Albu a făcut furori în prima zi de școală! Cum a venit îmbrăcată tânăra BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți HelloTaste.ro
VIDEO. Shakira a coborât de pe scenă din cauza unui fan care o filma sub fustă Antena3.ro
Avocații lui Elon Musk, greșeală care a devenit virală. Ce au putut trimite într-un email useit
Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Racii au parte de cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
România nu mai are șoferi de tir. Mii de filipinezi vin să muncească la noi pe aceste poziții Wall-Street
Cum îmbini puterea și feminitatea într-o ținută? Cu o geacă de piele! Descoperă ce culori și modele se... Kudika
A murit fratele lui Michael Jackson! Cântărețul a făcut infarct la volan! Playtech
Alimente INTERZISE de Înălțarea Sfintei Cruci! Ce NU ai voie să consumi astăzi, 14 septembrie!? Redactia.ro
Cât îl costă pe un român încălzirea pentru iarnă, deşi îşi taie lemne din propria pădure: "E teroare cu ele" Observator
Alimente care previn constipația. Metode naturale de tratament pentru această tulburare digestivă MediCOOL
Limonadă cu pepene galben. Rețeta simplă prin care obții o băutură răcoritoare de vară HelloTaste
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată ProSport
Cum sunt influențate ZODIILE de sezonul ECLIPSELOR 2024. Transformări în plan amoros pentru două zodii Gandul
Livian, fiul lui Nelson Mondialu, e FURIOS! Câte plicuri goale a primit după nunta mega-luxoasă de ieri: „Vă... CanCan
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament DeParinti
Cum și-au petrecut vedetele ultima săptămână. Sabrina Carpenter a participat la un afterparty, în timp ce... ZUTV
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie UseIT
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni Hello Taste