Antena

Ce a trăit în copilărie Zannidache Edmond de la „Chefi la cuțite”! Dezvăluiri complet neașteptate: „Nu realizam”

În prima ediție din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, unul dintre concurenții care a impresionat cu povestea sa de viață este Zanidache Edmond, cunoscut de prieteni și ca Zanni!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 08 Septembrie 2020, 16:58 | Actualizat: Luni, 08 Februarie 2021, 16:29
Galerie de imagini
Zanidache Edmond, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

În vârstă de 22 de ani, tânărul a demonstrat că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. Susținut de o gașcă impresionantă și mai ales de celebrul Alex Velea, Zanni a reușit să facă spectacol la „Chefi la cuțite” cu rețeta sa de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost impresionați de gustul fin și de modul în care a fost realizat preparatul.

Zanidache Edmond de la Chefi la cuțite are o poveste de viață emoționantă

Odată ajuns în fața celor trei jurați, concurentul din sezonul 8 Chefi la cuțite a povestit mai multe despre viața plină de greutăți pe care a avut-o, încă din primii ani de viață.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou.

Pe aceeași temă

Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mărturisit tânărul Zannidache Hubert Edmond, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Zanni, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

Zanidache Hubert Edmond este cel mai bun exemplu că ambiția te poate ajuta să îți depășești condiția și să ajungi pe cele mai înalte culmi, dacă ți-ai propus cu adevărat acest lucru. A avut numeroase meserii, a crescut într-un orfelinat și viața i s-a schimbat după ce a fost adoptat de cei de la „SOS Satele copiilor”.

Pe aceeași temă

Fire rebelă, tânărul și-a luat viața în propriile mâini și la 17 ani s-a mutat în chirie. A muncit ca frizer, dar nu a renunțat la visul de-a face tatuaje:

„Eram în clasa a XII-a și am învățat prin azile, prin orfelinate. Visul meu a fost să tatuez și am reușit”, a mărturisit mândru concurentul din sezonul 8Chefi la cuțite”.

Recomandari A1

Abandonat și crescut la orfelinat, Zanidache Edmond a povestit că și-a întâlnit mama de câteva ori, dar în minte i-a rămas un episod anume, extrem de emoționant:

„Am văzut-o pe mama de câteva ori. Mai venea la organizația unde stăteam și mi-a adus cadou niște ghetuțe pentru un copil de șase ani, deși eu aveam 13 ani. Ea credea, de fapt, că eu am șase ani. Tu îți dai seama? Și cei de acolo îmi ziceau să-i dau cadoul înapoi că nu-mi vin ghetuțele, și eu am zis că nu. Am zis că îmi vin, dar îmi intrau doar vârful picioarelor. Dar nu voiam să le dau, erau cadou de la singura mamă”

Zanni, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au înceut îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea... Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (...). Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (...). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”

Pe aceeași temă

Au urmat apoi anii agitați ai adolescenței și plecarea de la „SOS Satele copiilor”. În clasa a 12-a, Zanidache Edmond s-a apucat de tuns, a făcut un curs de frizerie, a mers prin orfelinate și prin azile de bătrâni ca să își exerseze meseria:

Zanni, concurent la emisiunea „Chefi la cuțite”

„Eram la sfârșit de liceu și tot ce voiam era diploma de bacalaureat, pentru care am citit și pentru care mi s-a tot spus că fără ea n-ai șanse în societate. În oglindă mă vedeam un războinic tatuat”

S-a angajat apoi la o frizerie, și-a strâns bani pentru mașina de tatuat și a ajuns astfel cu un pas mai aproape de visul său! Apoi a făcut cursuri de DJ și, după ce l-a contactat pe Alex Velea după ce a văzut un Story pe pagina lui, tânărul a ajuns să înregistreze prima sa piesă, într-un studio.

Asa m-am apucat de muzica! Acum sunt intr-o echipa mare, inconjurat de oameni diferiti si talentati. Fiecare are HAZUL lui. Trebuie sa recunosc ca m-am adaptat destul de greu, eu fiind mai singuratic si mai salbatic nu mi-a fost usor sa ma deschid in fata lor, dar am reusit! Acum ma simt acceptat, am un rol, am o familie! Am inceput sa merg imediat cu ei la concerte, am intrat repede in hora si imi confirm de fiecare data ca sunt facut pentru asta! Asta sunt eu, aici imi este locul! Ma bucur ca am fost curios si ma bucur ca mi-am urmat instinctul! Pe langa muzica am si alte pasiuni, pe care le-am descoperit tot de foame, cum ar fi bucataria...

Abia astept sa am bucataria mea in casa mea! Spatiul meu, smecheria mea! Am multe de invatat (…) Totul se intampla (...). Exista un loc pe pamantul asta si pentru mine! Chiar mai multe locuri...”

Whatsapp LinkedIn
antena 1 chefi la cutite live chefi la cutite sezonul 8 chefi la cutite chefi la cutite online chefi la cutite 2020 zanidache edmond zanni
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă, cum s-a făcut!"
Citește și
Roxana Blenche, Maria Șandru și Ionut Belei sunt finaliștii sezonului 8 Chefi la cuțite. Emisiunea a...
Chefi la cuțite din nou lider de audiență. Show-ul își desemnează în această seară finaliștii
Lacrimi și probe surprinzătoare în semifinala Chefi la cuțite 2020
Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Telefonul ar asculta tot ce vorbești. Soluția simplă la care poți apela pentru a împiedica acest lucru useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Richard Abou Zaki s-a înfuriat atunci când a văzut ce face Andrea. Ce a făcut Varză
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gătit, dar și ce avantaj pune la bătaie în al cincilea battle
Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”
Noutățile lunii Mai în AntenaPLAY!
Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Când se trece pe sub masă în 2024. Semnificația acestui obicei de Paște
„Speram să fie o glumă” Cadou de nuntă de coșmar. Ce a putut să le dăruiască în ziua nunții
Planta care aduce profit românilor care o cultivă! Doar un kilogram costă 100 de lei
Mireasa sezon 9, 30 aprilie 2024. Task cu miză importantă. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat
Cât costă 1 kilogram de nucă pe piață înainte de sărbătorile Pascale
Mai multe