Ce mai face chef Gigi Nicolae de la Chefi la cuțite sezon 10. Cu ce se ocupă acum și cum l-a schimbat experiența show-ului culinar
În interviul Chefi la cuțite, Gigi Nicolae a povestit despre experiența lui la Chefi la cuțite în sezonul 10
Publicat: Marti, 12 Noiembrie 2024, 12:52 | Actualizat: Marti, 12 Noiembrie 2024, 13:49Gigi Nicolae a povestit că pentru el experiența Chefi la cuțite a însemnat totul și a fost o mare schimbare în viața lui.
Fostul concurent a povestit că a acumulat o experiență vastă în televiziune și se bucură că a reușit să își înfrângă teama de camera.
Ce mai face acum chef Gigi Nicolae de la Chefi la cuțite
Expunerea lui de la TV l-a ajutat pe Gigi Nicolae să aibă succes cu business-ul lui. Concurentul Chefi la cuțite a reușit să își deschidă un al doilea fast food în București și are în continuare un fast-food la Ploiești.
Pe aceeași temăEl a deschis fast food-ul din Ploiești în urmă cu 7 ani și pentru că se află în curtea casei părinților lui, Gigi a povestit că primește ajutor și din partea lor.
Când a decis să își deschidă restaurantul din București, bucătarul s-a mutat în capitală, iar în prezent face naveta și la Ploiești pentru a avea grijă și de business-ul său de acolo.
“Fac naveta de 2-3 ori pe săptămână, merg la Ploiești, stau și pe-acolo să văd cum sunt băieții”, a povestit Gigi.
Pe viitor, Gigi Nicolae a povestit că își dorește ca restaurantul deschis în București să ajungă la un anumit target, să devină și mai popular în rândul clienților, pentru a putea apoi să mai deschidă încă o locație în capitală.
Atunci când a decis să dechidă un restaurant în capitală a știut că trebuie să se mute în București și să își lase în urmă familia pentru a se concentra pe business-ul său.
“Asta este viața. Îmi place să iau greul ca pe ceva normal și încerc cât mai mult să fac acel lucru greu să fie ușor”, a povestit Gigi Nicolae.
Fostul concurent Chefi la cuțite a mai mărturisit că cel mai mare vis al lui este să deschidă măcar 5-6 locații are restaurantului său.
Ce este special la burgăria lui stă în rețete. Chef Gigi Nicolae spune că a muncit mult la rețete și s-a străduit să le perfecționeze.
“Sosurile sunt făcute de mine, cartofii sunt proaspeți și cred eu că am găsit o variantă de rețetă bombă”, a povestit chef Gigi Nicolae.
El a mai mărturisit că după participarea lui la Chefi la cuțite a câștgat mai multă vizibilitate. Gigi Nicolae a povestit că păstrează tunica de la Chefi la cuțite și se mândrește cu ea.
“Nici eu n-am mai purtat-o probabil o să o port la vreo nuntă sau undeva mai special așa”, a zis chef Gigi Nicolae.
Fostul concurent a mărturisit că el și ceilalți concurenți din sezonul 10 de Chefi la cuțite încă țin legătura și au împreună un grup de Whatsapp.
“Chiar zilele trecute am avut o vizită din partea unor colegi de-ai mei la mine la fast food și m-am bucurat să îi revăd”, povestit Gigi Nicolae.
Dacă ar fi să participe acum la Chefi la cuțite, Gigi Nicolae a spus că și-ar dori să facă parte din echipa lui Chef Orlando Zaharia, gândindu-se că ar relaționa foarte bine cu el.
Fostul concurent a zis că le-ar găti celor patru jurați burgeri sau o mâncare tradițională, precum fasole cu afumătură.
Pe aceeași temă