Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe chefi: „Făceam 3.200 de porții de mâncare”
În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Costică Tânjală, un pensionar în vârstă de 72 de ani.
Publicat: Luni, 08 Martie 2021, 22:27 | Actualizat: Marti, 09 Martie 2021, 00:46- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Încurajat fiind de nepoții săi, acesta a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a prezenta celor trei jurați un preparat gustos.
Acesta a ales să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o ciorbă de pește cu legume și verdeață.
Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe jurați în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”
În timp ce a gătit totul, Costică Tânjală a povestit mai multe detalii despre viața sa și despre experiența sa de bucătar, în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.
Pe aceeași temă„Pentru mine, bucătăria a fost viața mea. Drept dovadă am ieșit la pensie din bucătărie. Aveam 26 de ani când am început să lucrez ca bucătar la casa de oaspeți a combinatului siderurgic din pădurea Gârboavele. Am lucrat 29 de ani împreună cu soția mea și am ieșipt la pensie împreună. Numai eu gătesc acasă, soția doar pregătește masa și eu (cheful) pun mâncarea pe masă”, a dezvăluit pensionarul.
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au avut parte de o surpriză mare, în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Aceștia au remarcat imediat faptul că ciorba conține cartofi noisette și bucăți de sturion, un pește extrem de apreciat.
Costică Tânjală în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”
„Am fost șef de cantină, am luat cantină la 920 de porții și când am plecat am lăsat-o la 3.200 de porții (...). Am ajuns apoi la fabrica de mâncare, la peste 10.000 de porții. Pe tură aveam 15 bucătari, aveam ture de noapte, aveam ture care găteau toată noaptea. Pe toată perioada în care am lucrat nu am rămas niciodată fără mâncare pentru angajații combinatului siderurgic din Galați”, a mai mărturisit concurentul, spre marea surprindere a tuturor.
Pentru ciorba sa de pește, concurentul a primit două cuțite și șansa de-a merge astfel mai departe în competiție, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”.
„Domnule, pe cuvântul meu de onoare, să dea Dumnezeu să o ții tot așa. Ține-ne sus, așa, pe opulență”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, impresionat de meritele concurentului.
Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.
Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1
La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.
În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.
Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1