Antena

Cine este Florica Boboi, finalistă la Chefi la cuțite 2022. Sorin Bontea a fost uimit: „Ca să vezi cum e soarta”

Florica Boboi se numără printre cei trei finaliști ai sezonului 10 Chefi la cuțite, de la Antena 1. Concurenta a fost adusă de Cătălin Scărlătescu în echipa lui Sorin Bontea prin intermediul unei amuleta și toți au fost uimiți când au aflat că aceasta a ajuns în marea finală.

Autor: Ana Ivan Publicat: Miercuri, 30 Noiembrie 2022, 23:30 | Actualizat: Joi, 01 Decembrie 2022, 00:16
Galerie de imagini
Florica Boboi din echipa lui chef Sorin Bontea se numără printre cei trei finaliști de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1
Antena 1

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 30 noiembrie 2022, Gina Pistol a dezvăluit cine sunt cei trei finaliști. Florica Boboi, Raluca Todea și Adrian Stroe sunt concurenții care vor merge direct în marea finală a show-ului culinar de la Antena 1.

Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea, în finala Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

După Raluca Todea și Adrian Stroe, Gina Pistol a anunțat că Florica Boboi este finalistă la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Surpriza a fost mare, căci nimeni nu se aștepta la un asemenea rezultat!

„Am scăpat o înjurătură, m-am bucurat! Îți dai seama, mă bucur pentru fiecare dintre ei! Băi, sincer, nu mă așteptam! Bravo, băi! Bravo, bravo, bravo! Aoleu, ce tare, băi tată! Eu am rămas fără cuvinte, nu știu ce să spun. Ca să vezi cum e soarta!”, a fost reacția lui Sorin Bontea, la auzul veștii că Florica Boboi este în marea finală Chefi la cuțite sezonul 10.

Pe aceeași temă

„Nu-mi vine a crede!”, a zis Florica Boboi, plângând în hohote din cauza emoțiilor ce au copleșit-o.

Cei trei finaliști de la Chefi la cuțite sezonul 10 au fost desemnați după ce s-au cumulat notele primite la cele trei probe de gătit din semifinală (gustul copilăriei, farfurie de lux și signature dish).

În sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, Florica Baboi a reușit să facă senzație încă de la audiții, primind două cuțite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ajunsă în bootcamp, aceasta nu a prins un loc în echipe. Totuși, câteva ediții mai târziu, Scărlătescu a folosit bomba câștigată și a adus 4 concurenți în sezonul 10, printre aceștia regăsindu-se și Florica Boboi. Aceasta a îmbrăcat tunica de aur alb, spre bucuria lui Sorin Bontea.

Cine este Florica Boboi (Floricuța) de la Chefi la cuțite sezonul 10. Ce s-a aflat despre concurentă

Florica Boboi are 37 de ani, însă toți o cunosc drept Floricuța. S-a născut în Țara Oașului, este bucătar și totodată organizator de evenimente la Paris, acolo unde locuiește de aproximativ opt ani.

Concurenta a venit la preselecții împreună cu soțul ei și cei doi au surprins-o din plin pe Irina Fodor atunci când au mărturisit că sunt împreună de 21 de ani!

„Este o adevărată realizare în viață anii de căsnicie, pentru că mașinile și casele trec și vin, dar anii de căsnicie cred că rămân cei mai importanți. Eu aveam 15 ani și soțul 18, părinții nu au fost deloc de acord ca noi s ne luăm. Dar eu, fiind încăpățânată, eu tot m-am măritat. Sunt o femeie hotărâtă și ambițioasă, dacă vreau ceva îmi iese! Îi trebuie monument soțului meu, săracul de el, că mă suportă în fiecare zi, fiindcă nu e ușor cu o femeie ca mine. Când mă apucă dracii aceia de la Oaș nu mai există nimic. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a zis ea la preselecțiile Chefi la cuțite sezonul 10, uimind-o din plin pe Irina Fodor.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Încă de atunci, Florica Boboi (Floricuța) a dezvăluit de ce a decis să participe la Chefi la cuțite sezonul 10 și ce și-a pus în minte.

„Să câștig e un lucru mare. Nu știu dacă voi ajunge până acolo, dar vreau să încerc. Eu zic că încercarea moarte n-are, zece e numărul norocos și eu sunt născută pe 10. Mă gândesc că e număr norocos, aici trebuie să fiu eu”, a mărturisit ea, cu zâmbetul pe buze.

Ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceasta a ales să facă un risotto cu fructe de mare. În timp ce pregătea totul cu multă atenție la fiecare detaliu menit să aducă un plus de savoare mâncării, aceasta a povestit mai multe despre ea și trecutul ei.

„Am venit la Chefi la cuțite ca să îmi demonstrez eu singură că pot, într-adevăr, să fiu un adevărat chef. Sunt împlinită, sunt fericită, dar îmi lipsește ceva: Chefi la cuțite. Asta îmi lipsește! Să văd dacă sunt capabilă, dacă pot mai mult”, a fost mărturisirea făcutp de Floricuța, la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Ajunsă în fața chefilor, aceasta a povestit cum a ajuns să își descopere pasiunea pentru bucătărie, dar și prin ce peripeții a trecut până să își vadă visul devenit realitate.

„Prima dată am fost la Viena, din Viena am ajuns în Italia și de acolo la Paris. Din lipsa de bani, în 2002 am plecat și am lucrat la seră, la agricultură. Lucram din greu, de la 3 dimineața până la 10-11 seara, cam 20 de ore pe zi ca să se facă banii de chirie și de mâncare și de tot. Soțul nu s-a regăsit acolo nici cu limba, nici cu lucrul, așa că am plecat în Italia. Acolo am lucrat la curățenie, după care patronii unde lucram la curățenie și-au deschis un restaurant de pește și fructe de mare. Și făcând curățenie pe acolo, bucătarii m-au mai pus una alta să fac și eu mai furam meserie. Și am zis să încerc. Am descoperit pasiunea asta pentru bucătărit și am decis să încerc. Am făcut o școală în Torino, o școală de bucătărie, am și diplomă și am reușit într-un final să încep să lucrez, am luat locul unui bucătar în concediu. Am cerut să-mi mărească salariul și nu au vrut, așa că le-am zis că nu mai lucrez și mă duc în Franța. Soțul n-o vrut să audă, în Italia era limba mai ușoară. Și m-am încăpățânat și l-am convins până la urmă să vină după mine. Am început de la curățenie, dar apoi m-am ambiționat și am mers să lucrez la restaurant. Prima dată eram pierdută, dar apoi am rămas. N-a fost deloc ușor, mai ales că au fost sacrificii, se lucra și sâmbăta și duminica. Mai ales că e greu pentru femei în bucătărie, acolo unde în general sunt mai mulți bărbați. Dar am ajuns mai puternică mai puternică. Am ajuns șefa lor, patronilor le-a plăcut mult de mine, am lucrat cinci ani acolo. Acum sunt organizator de evenimente și gătesc. Am propria firmă acum și fac evenimente pentru români”, a zis Florica Boboi la Chefi la cuțite sezonul 10, mândră de ceea ce a realizat.

Pentru rețeta ei de risotto, aceasta a primit două cuțite, de la Sorin Bontea și de la Florin Dumitrescu. Chiar dacă a ajuns în bootcamp, aceasta nu a prins inițial un loc în echipe. Abia în ediția 26 a show-ului, atunci când Cătălin Scărlătescu a folosit bomba câștigată, a intrat în competiție odată cu NOSFE, Mădălina Crețan (soția acestuia) și Tobi Ibitoye. Fericită, aceasta a îmbrăcat tunica echipei de aur alb și, de atunci, a luptat la fiecare battle pentru a aduce echipei sale victorie după victorie. La probele de duel, Florica Boboi (Floricuța) s-a remarcat prin obținerea unor note mari, chiar și la cele mai dificile teme de gătit.

În semifinala Chefi la cuțite sezonul 10, Florica Boboi a reușit să treacă peste toate cele trei probe cu bine și chiar să devină astfel finalistă! Aceasta a fost mai mult decât fericită și surprinsă de faptul că a reușit să meargă direct în marea finală Chefi la cuțite sezonul 10 și cu greu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție. Uimit a fost și Sorin Bontea, dar încântat de faptul că are un reprezentant al echipei sale în finala Chefi la cuțite sezonul 10.

Whatsapp LinkedIn
chefi la cutite 2022 chefi la cutite sezonul 10 chefi la cutite sezon nou catalin scarlatescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Citește și
Ionuț Belei intră în lupta pentru amuletă de la Chefi la cuțite, iar Răzvan Fodor jurizează. Ediția...
Gigi Nicolae, cadou inedit pentru fanii săi, de ziua lui de naștere. Ce a anunțat concurentul sezonului...
Florica Baboi, primele declarații despre ce va face cu banii câștigați la Chefi la Cuțite sezonul 10:...
Gigi Nicolae, concurentul sezonului 10 Chefi la cuțite, se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată...
Video recomandate
Video
Citește și
Zodii care pun accent mai mare pe pasiune decât pe succes pe 2 Mai 2024 Catine.ro
Demet Evgar a reușit să ridice așteptările pentru serialul Bahar. Actrița surprinde cu rolul său inedit Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
Surprinzător, o băutură e benefică pentru inimă și creier: Conține o substanță miraculoasă pentru corpul uman Ziare.com
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie... AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Salată aperitiv pentru masa de Paște. Rețeta simplă, pe placul tuturor HelloTaste.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!” Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Diana Șoșoacă intră în cursa pentru Primăria Capitalei Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Totul despre petrecerile din casa lui Ion Dolănescu de 1 Mai! Ce făcea regretatul artist în fiecare an, nu lipsea... Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
1 mai, Ziua Internaţională a Muncii. Ce semnificație are: totul a început în SUA, în 1886 Observator
Ce este tiroidita autoimună. Cum se identifică și cum o poți controla MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
Metalul care ar putea SALVA Europa va fi din nou exploatat în România! Investiție de un miliard de dolari! Gandul
Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, dezvăluiri de ultimă oră despre Florin Piersic: 'Se află... CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
Britney Spears trebuie să-i plătească tatălui ei 2 milioane de dolari: „Familia mea m-a rănit. Nu s-a făcut... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ștefan Popescu a sunat alarma pentru amuletă și toți chefii au făcut ochii mari. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Orlando Zaharia, înfuriat de gestul făcut de Alexandru Săbădeanu. Ce a anunțat Irina Fodor
Prognoza meteo 5 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații după ce Daiana a anunțat că e însărcinată. Ce spune viitorul tătic
Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat în direct după ce au lipsit în timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Meciul România - Ungaria la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 s-a terminat cu victoria României. Ce punctaj s-a obținut
Ce a putut să găsească un tâmplar atunci când a dărâmat un perete în timpul unei renovări. Detaliile i-au surprins pe toți
Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Ionela, deranjată de comentariile Nataliei la adresa ei: „Ea era mai mult atrasă de șofer”
Mai multe