Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Cine sunt finaliștii sezonului 10. Ce concurenți merg direct în Marea Finală

Sezonul 10 Chefi la cuțite și-a ales finaliștii! Telespectatorii au așteptat cu nerăbdare să vadă ce concurenți merg direct în Marea Finala a show-ului culinar. Iată cine sunt cei trei bucătari care au trecut în etapa finală a emisiunii.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 40 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, Gina Pistol a anunțat cine sunt finaliștii | Antena 1

Sezonul 10 Chefi la cuțite a fost unul plin de surprize, momente frumoase, emoționante și tensionate pentru concurenți, chefi și telespectatori. Publicul a trăit alături de echipe fiecare situație dificilă, dar și fiecare bucurie la care au luat parte acestea.

Competiția a fost una aprigă, iar probele semifinalei au pus mare presiune pe concurenți. Aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele și să gătească spectaculos pentru a rămâne în Marea Finală a show-ului culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinală 29 noiembrie 2022. Copiii lui Adrian Stroe au făcut senzație în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Din cei 9 semifinaliști doar 3 au reușit să treacă în etapa finala a concursului. Așa cum a obișnuit telespectatorii, Gina Pistol a fost cea care i-a numit pe finaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Ce concurenți merg în Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite

Emoțiile s-au simțit la cote maxime în platoul emisiunii. Concurenții au așteptat cu nerăbdare verdictul chefilor și al degustătorilor pentru a afla cine sunt cei trei finaliști care vor intra în Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, unde se vor confrunta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

„Tremur tot!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

„Toate cele trei echipe vor fi reprezentate în finală”, a anunțat Gina Pistol.

Iată cine sunt cei trei concurenți care au mers în etapa finală a competiției.

1. Adrian Stroe

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, este primul finalist al sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurentul s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a auzit numele rostit de Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au fost puși concurenții să facă în prima proba de gătit. Un detaliu i-a uimit

„Sunt rupt de obosit. M-am dus direct să-i mulțumesc lui chef”, a spus Adrian Stroe.

2. Raluca Todea

Raluca Todea, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, este a doua finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta va reprezenta echipa aurului roz în Marea Finală a show-ului culinar de pe 1 decembrie 2022.

„Mi-a căzut fața, am rămas blocat!”, a spus chef Sorin Bontea la aflarea veștii.

„Doamne, nu pot să cred așa ceva! Incredibil! Ce mă bucur. Deci mi s-a făcut rău, nu m-am așteptat”, a mărturisit concurenta.

Concurenților nu le-a venit să creadă că Raluca Todea se numără printre finaliștii acestui sezon.

3. Florica Boboi

Florica Boboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost desemnată ultima finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă, motiv pentru care vestea Ginei Pistol a luat-o prin surprindere.

Camerele de supraveghere au filmat-o în timp ce se prăbușea pe podea de la emoții. Mai mult decât atât, concurenta a izbucnit în lacrimi.

„M-am bucurat. Sincer, nu mă așteptam”, a spus chef Sorin Bontea.

„Nu îmi vine să cred!”, a spus Florica Baboi.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Mădălina Cafadaru, gestul care a enervat-o pe Oxi (Roxana Crudu). Ce a fă... Cine este Florica Boboi, finalistă la Chefi la cuțite 2022. Sorin Bontea a fost uimit: „Ca să vezi cum e soarta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x