Antena

Ispite Insula Iubirii 2018. Cine sunt și cum arată 12 ispite feminine masculine

Ispite Insula Iubirii 2018. Cine sunt si cum arată 12 ispite feminine masculine. Insula Iubirii a avut premiera pe 3 și 4 septembrie 2018, la ora 20.00, în Program TV Antena 1. Cele 6 ispite feminine sunt Nicoleta Dragne, Maria Ilioiu, Carmen Cinpoca, Dana Badea, Irina Storia și Eugenia Rotari

Publicat: Miercuri, 05 Septembrie 2018, 11:47 | Actualizat: Miercuri, 05 Septembrie 2018, 12:44
Galerie de imagini
Insula Iubirii
youtube.com

Faimosul concurs “Insula Iubirii” se laudă cu noi ispite seducătoare. Cel de-al patrulea sezon “Temptation Island – Insula Iubirii” a început pe 3 septembrie, de la ora 20:00 pe Antena 1. Ispitele feminine sunt gata să scoată la iveală ce simt concurenții, petrecând 20 de zile cu aceștia pe o insulă exotică.

Cele 6 ispite feminine

Nicoleta Dragne a mai avut rolul de ispită în acest concurs în sezonul 3. Ea a reușit să despartă cuplul format din Cătălin Meșter și Nicoleta Molnar. La întoarcerea de pe insula exotică, Nicoleta și Cătălin păreau să aibă o relație serioasă și el chiar a cerut-o de soție. În cele din urmă cei doi s-au despărțit la începutul acestui an.

Maria Ilioiu este o altă ispită provocatoare, intrând în concurs pentru a treia oară. Ea declară că acest concurs a ajutat-o să se descopere pe sine. Când roșcata focoasă a apărut pentru prima dată în concurs fostul iubit al Elenei Stroe s-a îndrăgostit de ea până peste cap.

Ispita Carmen Cinpoacă, la doar 22 de ani, este o persoană foarte puternică și ambițioasă. Ba mai mult decât atât, este foarte hotărâtă declarând că ultima sa relație s-a terminat din pricina faptului că iubitul ei nu era suficient de matur pentru ea.

Dansatoare profesionistă și coregraf, Dana Badea, joacă rolul unei alte ispite. Dana se consideră o persoană îndrăzneață și recunoaște că ar vrea să trăiască noi experiențe.

Irina Stroia în vârstă de 22 de ani joacă pentru prima dată rolul de ispită în sezonul 4 din “Temptation Island – Insula Iubirii”. Ea afirmă “Nu imi place să mă laud, îmi place să demonstrez”. În trecut, aceasta a făcut judo, fiind o persoană activă și dinamică.

La doar 25 de ani, Eugenia Rotari, are o afacere cu produse tradiționale împreună cu părinții săi. Ea spune că se bazează pe farmecul său în acest sezon, fiind foarte sigură pe ea.

Cele 6 ispite masculine

Andy, cu un fizic de invidiat, devine pentru a doua oară ispită în sezonul 4 al acestei emisiuni. El e pasionat de sport, de citit și iubește să călătorească. Andy spune că abia așteaptă noul sezon, declarând că va fi unul captivant.

Cea de-a două ispită masculină este Raul este deja cunoscut de fanii emisiunii. Toate telespectatoarele îl îndrăgesc pe Raul. El este model și professor de ski, caracterizându-se ca fiind un om calm, sociabil și sincer.

Alex, venit tocmai din Spania, este o altă ispită sexy din acest sezon al emisiunii “Insula Iubirii”. Acesta e pasionat de lectură și călătorii și vrea să experimenteze lucruri noi.

Recomandari A1

Venit din Italia, Mircea, în vârstă de 30 de ani, este model, instructor sportiv și actor. Ispita cu un corp de invidiat a fost imaginea unor firme mari de ceasuri și haine. Mircea e încrezător și spune că ar putea cuceri orice concurentă.

Cristian, la doar 22 de ani, a fost întotdeauna pasionat de sport. El a făcut dans sportiv și fotbal, având un corp bine lucrat. De aceea, el spune că va atrage ușor privirile femeilor din concurs.

George este o altă ispită din noul sezon. El are 26 de ani și vine din București. Acesta declară că e sociail și foarte ambițios. George e antrenor de fitness și a făcut kick-boxing de performanță în trecut.

Pregătește-te să vezi noul sezon din emisiunea ta preferată. Patru cupluri care au relații de lungă durată vor încerca să își demonstreze iubirea și încrederea unul în celălalt. Astfel, ei își vor putea testa relația pentru a vedea dacă pot face pasul cel mare sau vor merge pe căi separate.

Sursă foto: youtube.com

Whatsapp LinkedIn
ispite insula iubirii 2018 ispite insula iubirii insula iubirii insula iubirii 2018 insula iubirii sezonul 4 program tv program tv antena 1
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei Cât costă chiria la apartamentul cu WC lângă pat. "Se dă închisoare"
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024 Catine.ro
Alina Boz publică fotografii de la piscină. Actrița se bucură în continuare de vacanță Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O femeie care a cumpărat o valiză pierdută în aeroport a dezvăluit tot ce a găsit în ea. Cum se... Ziare.com
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Ouă vopsite în vin roșu. Rețeta pentru ouă de Paște vopsite natural HelloTaste.ro
Categoria de români care ar putea avea pensiile duble. "Aceste persoane au fost uitate" | Un proiect de lege vrea... Antena3.ro
Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic s-a vândut cu o sumă record. Cât valorează acum accesoriul lui John... useit
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Macron atenționează: Trupe din vest ar putea intra în Ucraina dacă rușii rup linia frontului Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Test de atenţie. O pisică s-a pitit printre florile din magazin. Tu o vezi? Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care... Observator
Ce este poliartrita reumatoidă. Metode de tratament împotriva acestei afecțiuni cronice MediCOOL
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri HelloTaste
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa ProSport
HOROSCOP FINANCIAR Mai 2024: Zodiile care vor face avere și zodiile care riscă falimentul. Atenție la credite Gandul
Nuntă inedită la piramide! Miliardarul Ankur Jain s-a căsătorit cu aleasa inimii sale lângă Marele Sfinx CanCan
Curiozitatea sexuală în funcție de vârstă: scurt ghid pentru părinți DeParinti
Britney Spears și-a șters din nou Instagramul. Artista a postat un mesaj dur pentru părinții ei cu doar 24 de ore... ZUTV
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la... UseIT
Rețetă de cozonac tradițional. Cum faci cei mai gustoși și mai pufoși cozonaci Hello Taste
Ultimele știri
A suferit arsuri grave pe gât după ce a băut vin la un restaurant. Ce i-au pus, de fapt, în pahar
Ingredientul-minune pentru o tocăniță de miel delicioasă. Ce folosesc gospodinele din Ardeal
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru o călătorie cu gondola: „Cam scump, dar a fost o experiență superbă”
Aceste zodii vor avea cel mai mult ghinion la bani în luna mai 2024. Ce pierderi vor resimți nativii
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Ce o nemulțumește pe Elena în relația cu Valentin: „Regreți că ai făcut pasul ăsta cu mine?”
Ritual cu vechime în Dunărea de Jos. Arhiepiscopul Dunării de Jos spală și sărută picioarele a 12 copii. Ce semnifică gestul
Cum sună vocea live a Iuliei Vântur, în concert. Vedeta a cântat în indiană pe scenă, dar și o piesă de la Dua Lipa. Cum a sunat
Cine e fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic. Actorul rar vorbește despre fiul său cel mic
EDIŢIE SPECIALĂ. Cea mai importantă sărbătoare a Creştinătăţii se vede şi se aude la Observator Antena 1: transmisiuni LIVE
Mai multe