Antena

iRoast, 16 iunie 2023. Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu a „apărat” fotbalul de altădată. Ce a povestit Florin Bratu despre el

În aplauzele furtunoase ale suporterilor, Rică Răducanu, impersonat de actorul Marcelo Cobzariu, a pășit pe scena iUmor, în ediția specială - Succes în fotbal, cu un material în care a deplâns „epoca de aur” în care el juca pe teren. Hai să descoperi ce replici usturătoare a „marcat”!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Vineri, 16 Iunie 2023, 21:22 | Actualizat: Vineri, 16 Iunie 2023, 21:22
Galerie de imagini
iRoast, 16 iunie 2023. Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu a „apărat” fotbalul de altădată. Ce a povestit Florin Bratu despre el
Antena 1

Precum ne-au obișnuit deja, înainte de prestația lui Rică Răducanu, jucat de Marcelo Cobzariu, Florin Bratu, Florin Gardoș și Helmuth Duckadam i-au făcut o „galerie” așa cum se cuvine fostului portar:

„Rică Răducanu... de departe cel mai comic personaj din fotbal... A fost un fotbalist nonconformist.”, a spus Helmuth Duckadam, iar Florin Bratu a completat, dezvăluind povestea care îl leagă de fostul mare fotbalist român:

„Cu domnul Rică Răducanu, am copilărit, am crescut, pentru că în `92, când eu m-am dus la Rapid, el era acolo. A fost mare portar, mare jucător. A jucat la Campionatul Mondial în `70... a jucat împotriva Braziliei lui Pelé... Chiar m-am întâlnit zilele trecute cu el și i-am spus: <<Nea Rică, îți mulțumesc! Te vedeam în fiecare zi acolo la antrenament și rupeam gardul pur și simplu ca să îți aud vocea, ca să văd cum dai piciorul în minge și lucrul acesta m-a făcut să cresc așa frumos>>.”

Pe aceeași temă

Marcelo Cobzariu a intrat în pielea lui Rică Răducanu în ediția specială iUmor - Succes în fotbal din 16 iunie 2023

La fel ca Adrian Mutu și Anamaria Prodan, și Rică Răducanu, impersonat de Marcelo Cobzariu, i-a luat la roast pe Florin Bratu și Florin Gardoș. Desigur, invitatul a avut replici „acide“ și pentru alte personalități din lumea fotbalului:

„Ce de lume frumoasă aici! Fotbaliști mari și Rapidiști! Băi tată, era bun și un arbitru ca să avem pe cine huidui. Crăciunescu era bun... N-am mai văzut atâția fotbaliști la un loc de la EURO 2008, că după au început să se angajeze tot mai mulți ospătari la echipele din Liga I. Zic asta, pentru că ei joacă parcă cară mingea în silă de la o masă la alta, ca să nu spun că fotbalul ăla mărunt nu prea merită salariul... abia dacă merită bacșiș.”, a început Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu pe scena iUmor, ediția specială - Succes în fotbal din 16 iunie 2023.

„Avem analiști de fotbal, dar n-avem fotbal (…). Mă uit la Mister Ilie Dumitrescu și e mare mister ce face acolo. Aia nu e analiză, tată, după meci! E meciul în reluare!”, a spus Marcelo Cobzariu, actorul care l-a impersonat pe fostul portar în ediția specială iUmor - Succes în fotbal din 16 iunie 2023.

„(...) Nu vă supărați pe mine, că eu zic din topor așa... mă știți... <<Nea Rică fără frică>>. Uite am dat și eu zilele trecute de un meci și chiar mă gândeam că n-am văzut de mult timp așa fotbal intens în Liga I. Dar, după 15 minute, mi-am dat seama că era pe pauză. Nu mai e fotbalul de altădată! Îi lipsește ceva... te uiți și simți că îi lipsește... fotbalul! Cum îi lipsește lui Răzvan un <<ă>> din nume... Nu putea să îi zică și lui până la capăt <<Răzvan Rață>>?! Ce e aia <<Raț>>?!”

„(...) Mânca-l-aș și pe Gardoș... Mor după zâmbetul tău! Ești frumușel... Ți s-au deschis toate ușile cum le deschideai și tu la apărare... Când te-a vândut Steaua, te-a dat pe post de lăcătuș. Iar englezii, cum nu știu românește, au crezut că e Marius Lăcătuș. Hai nu te supăra pe mine că eu le zic la oamenii ăștia că te-au băgat ăia în teren, câteva meciuri, ca exemplu de <<așa nu>>!”

„(...) Nici cartonașele nu mai sunt ce-au fost! Întrebați-l pe nea Crăciunescu, că săracul doarme! Dar o să îi zic așa, că poate e în direct... <<Nea Nelule, nu mai dormi ca mortul în porumboi!>> (...) Ziceam de cartonașe... Pe vremea mea, se dădea galben dacă îi rupeai un picior și roșu dacă îl băgai în comă. Acum se dă galben dacă îi rupi o unghie și roșu dacă-mi dansezi bine salsa. (...) Arbitrii ăștia de azi nu au copiat de la Crăciunescu decât plăcerea de a se privi în oglindă.”

Recomandari A1

„(...) Măi tată, eu tot ce am făcut, am făcut pentru public, pentru oameni, vă iubesc și vă pup pe toți, dar știți de ce? Pentru că sunteți inima și viața și sufletul meu!”, a fost o parte din materialul lui Marcelo Cobzariu aka Rică Răducanu pe scena iUmor, ediția specială - Succes în fotbal din 16 iunie 2023.

„Senzație! Orice întâlnire cu Rică Răducanu este o plăcere! Oriunde merge, te face să zâmbești și să te simți bine!”, a spus Helmuth Duckadam, iar Florin Gardoș a adăugat: „El era unul dintre oamenii care te făceau să râzi și pe teren.”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Pe aceeași temă

Ediție specială la iUmor, înainte de partida dintre Kosovo – România

Cea mai nouă gală specială iUmor va avea trei invitați care „au scris“ succes după succes în fotbalul din România, dar și în cel de peste hotare.

Anamaria Prodan, Adrian Mutu și Rică Răducanu, impersonați de Ana Odagiu, George Tănase și Marcelo Cobzariu, vor împărtăși detalii din experiențele lor și, totodată, „vor livra“ roast-uri de aur.

În cadrul episodului iRoast fotbalistic, difuzat înainte de meciul Kosovo – România, disputat în cadrul preliminariilor pentru EURO 2024, Florin Bratu și Florin Gardoș au primit „tratamentul“ binecunoscut al show-ului.

De ce crede Helmuth Duckadam că „a fost iertat“ de cele trei personalități, care sunt glumele pregătite de aceștia și ce surprize s-au mai petrecut în platoul de filmare, telespectatorii pot afla în această seară, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezonul 14 iumor delia cătălin bordea nelu cortea cheloo iumor 2023
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ al Austriei 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 În perioada 28 - 30 iunie, vezi LIVE pe canalul dedicat!
Stirile zilei Mihaela merge la mare în fiecare an, dar n-a mai dat bani pe hotel de decenii. Cum reuşeşte: "Ne simţim ca acasă"
Citește și
iRoast, 18 iunie 2023. Șerban Georgevici, în pielea lui Dan Petrescu, moment de roast despre zilele lui...
iRoast, 18 iunie 2023. Angel Popescu, în pielea lui Mitică Dragomir, glume acide la adresa fotbalului "de...
iRoast, 18 iunie 2023. Angel Popescu l-a impersonat pe Mitică Dragomir: „Dacă se lua mită în fotbal,...
iRoast, 18 iunie 2023. George Tănase a intrat în pielea lui Marius Șumudică și a luat la roast noua...
Video recomandate
Video
Citește și
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers Catine.ro
Primele imagini de la nunta Dilettei Leotta cu Loris Karius. Cum a arătat rochia de mireasă și ce rol a avut... Happy Channel
Soția bărbatului ucis în accidentul comis de Mario Iorgulescu va merge la CEDO: „Nu mă las bătută. Mai bine... Libertatea.ro
Cât au ajuns să coste un șezlong, o limonadă, o cafea și un covrig pe plajă, în Constanța Ziare.com
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni AntenaSport
Fanii au felicitat-o în număr impresionant! Anunțul special făcut de Andreea Bănică după 16 ani de... Elle
Gestul halucinant al unui bărbat din Medgidia, după ce a aflat că soția l-a înșelat a doua oară. Și-a ieșit... Spynews.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“ BZI
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Spumă de căpșuni cu albușuri. Un desert simplu și savuros, gata în 10 minute HelloTaste.ro
Ce compensații trebuie să primească angajații care lucrează de Rusalii. Amenzi de până la 10.000 de lei pentru... Antena3.ro
„Linia roșie” care îți arată că hackerii au intrat în contul tău. Google a dezvăluit semnul secret la... useit
Horoscopul zilei de 24 iunie 2024. Balanțele pierd sume mari de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Evaluare Națională 2024: Ce subiecte au primit elevii la limba și literatura română și cum trebuiau rezolvate Wall-Street
Misha, primele declarații după zvonurile legate de împăcarea cu Connect-R: Ca să clarific toate aspectele... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională Redactia.ro
Subiecte la Evaluarea Națională 2024 - română. Elevii au avut de caracterizat un personaj din Cireșarii Observator
Xilitolul, un îndulcitor foarte popular, poate crește riscul de infarct și atac cerebral MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Meteorologii Accuweather anunță o lună iulie fără PRECEDENT în România. Țara fierbe, la propriu! Temperaturi... Gandul
Pepe a spus adevărul despre banii încasaţi la nunta cu Yasmine. Ce a găsit în plicuri CanCan
Torticolis: tipuri, cauze, simptome și tratament DeParinti
Taylor Swift l-a adus pe Travis Kelce pe scenă în timpul concertului de pe stadionul Wembley. Cei doi și-au... ZUTV
Elon Musk a devenit din nou tată la începutul anului. De ce s-a aflat abia acum despre cel de-al 12-lea copil al... UseIT
Chec guguluf cu mascarpone și zmeură, glazurat cu lămâie Hello Taste