Antena

iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă de el

„Aș dori să transform țara asta într-o Românie populară, să cânte toți, să nu muncească niciunul”, așa ar arăta țara condusă de Radu Pietreanu dacă ar intra în pielea lui Ion Dolănescu. Află din rândurile de mai jos cum s-a descurcat actorul să-l impersoneze pe marele cântăreț la iUmor, sezonul 14.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 18 Martie 2023, 22:02 | Actualizat: Sambata, 18 Martie 2023, 22:03
Galerie de imagini
iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă de el
Antena 1

Radu Pietreanu a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte” și a ales să intre în pielea marelui și îndrăgitului cântăreț Ion Dolănescu: „Dacă nu aveți un mort la conducere, voi muriți cu toți!”, a spus actorul român, stârnind hohote de râs în sală.

Pe aceeași temă

Radu Pietreanu a spus cum ar arăta guvernul României la iUmor sezonul 14, dacă Ion Dolănescu ar fi președinte

„Mă bucur să fiu din nou printre voi. Știu că sunt mort. Sunt mort, nu senil! Dar cred că este oportun să candidez la președenție, pentru că sunt mai viu decât președintele pe care îl aveți acum. Sunt fericit să vă exprim acum programul meu electoral. La mine în cabinet nu se intră pe bază de CV, ci pe bază de CD. Cine nu are CD cu mine, nu intră!”, a început Radu Pietreanu pe scena iUmor, sezonul 14.

„M-am gândit să-l pun premier pe fiul meu, Ionuț! (...) Maria Ciobanu, scumpa mea fostă soție, aș vrea să o pun la SRI, pentru că este privighetoarea cântecului românesc. Toți ciripitorii să vină la ea. M-am gândit Ministrul Tineretului să-l pun pe Benone Sinulescu, pentru că tinerele vor să-și bage botox și el are melodia aia <<Buzău>>. La Sănătate, m-am gândit să-l pun pe Fuego, pentru că ăsta, când intră prin spitale, sar babele de zici că nici n-au fost bolnave. Mai aveam o propunere pe Sănătate, pe Maria Dragomiroiu, pentru că ea face reclamă la un lanț de farmacii și doar ea a mai rămas! La Agricultură, pe Vlăduța Lupău, pentru că această Lupuța Vlădău, pe ce pune mâna crește, o să crească porumbul mare!”, a transmis Radu Pietreanu noua formulă a Guvernului.

Pe urmă, actorul român a cântat imnul său electoral, acompaniat de instrumentele celor doi domni cu care se afla pe scenă: „(...) Mă votează toți pe mine, hai, hai, că nu e greu, pleacă sasu și vin eu, măi! Dacă le dau băutură, îmi pun toți ștampila în gură, hai, hai, că nu e greu, pleacă sasu și vin eu! Doamna Udrea e vinovată că n-a vrut cu doi deodată și în loc de Dolănescu, v-a prostit opt ani Băsescu, hai, hai, că nu-i greu, pleacă sasu și vin eu.”

„Așa aplauze nu am mai primit de la înmormântare! M-am gândit că ar fi frumos înainte de a mă vota pe mine toți, că așa o să se întâmple, să-mi fac un scurt curriculum vitae, să vă povestesc despre viața mea.”.

Radu Pietreanu a transmis, apoi, pe ritmurile melodiei celebre a lui Ion Dolănescu, „M-am născut lângă Carpați”, ce nereguli a văzut la viața lui în țara aceasta: „(...) Mamă, țară, ce n-aș da să te privesc de afară!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Radu Pietreanu la iUmor sezonul 14

„Mi-ar plăcea foarte tare un cântăreț de muzică populară să fie președinte și toate știrile proaste să le dea așa!”, a spus Nelu Cortea./„Mi-era foarte dor să te văd Radu, făcând așa un personaj foarte dedicat. Mi-ai adus aminte de copilărie.”

Recomandari A1

„Se vedea că-i place și nu-i la primul lui Dolănescu! L-am bănuit pe domnul Pietreanu că atunci când nu-l vede nimeni, se îmbracă în Dolănescu.”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale./„Să poți să cânți în timp ce imiți un personaj, fabulos!”, a completat și Nelu Cortea.

Pe aceeași temă

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezon 14 radu pietreanu ion dolănescu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 e LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
Citește și
Doamna Gicuța s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor Delia: „Sunteți o apariție. Ați fost de...
iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Edi Vacariu, un stand-up siropos: ”În zilele noastre o să observi...
iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Gicuța - jurizare
iUmor sezonul 16, 28 aprilie 2024. Gicuța Radu, concurenta care va intra în istorie! A venit cu o...
Video recomandate
Video
Citește și
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense Catine.ro
Afra Saraçoğlu a fost comparată cu Alisa Sezen Sever. Cine este actrița în vârstă de 17 ani Happy Channel
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul... Libertatea.ro
În ce zile nu se spală în perioada aceasta. "Suntem în secolul 21... Mai stați să vă... Ziare.com
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
5 garnituri pentru carnea de miel. Preparate simple și gustoase HelloTaste.ro
Locul din România în care va fi construit un viaduct spectaculos. Costurile se ridică la sute de milioane de lei Antena3.ro
Bacteriile de pe Stația Spațială Internațională au suferit mutații. S-au transformat în ceva ce nu a fost... useit
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
A cumpărat cercei de 13.675 dolari setul cu doar 13 dolari. Nu s-a mulțumit cu o pereche și a comandat două. Cum... Wall-Street
Când îți poți spune povestea fără să plângi, înseamnă că te-ai vindecat Kudika
Pască tradițională cu multă brânză și stafide. Ceva mai gustos nu ai mâncat, cum se prepară Playtech
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului Redactia.ro
O româncă a bătut cale lungă, 2.500 km, tocmai din Elveţia, ca să trăiască miracolul Învierii la Iaşi. Ce a... Observator
Cum apar afecțiunile gastrointestinale. Cauze, simptome, metode de prevenție și tratament MediCOOL
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți HelloTaste
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica... ProSport
ANM: Cum va fi vremea de Paște. Ploi în jumătate de țară, soare în cealaltă Gandul
Ce a putut să cumpere această tânără cu 50 de lei dintr-un supermarket din Vama Veche: 'Să nu cumva să vreţi... CanCan
Deshidratarea la copiii mici: cum se manifestă și ce poți face DeParinti
Jessie J și-a afișat silueta după naștere într-o rochie mulată. Cântăreața le-a oferit fanilor brazilieni un... ZUTV
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum UseIT
Deserturi rapide de Paște. Ce prăjituri să pui pe masa de sărbătoare Hello Taste
Ultimele știri
Telefonul înregistrează tot ce vorbești, fără să știi. Metoda prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Prețul cu care a ajuns să se vândă o bucată de porumb în Vama Veche. Nu contează că e fiert sau copt
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Cum arată acum și cu ce se ocupă fosta soție a lui Răzvan Simion. Diana s-a recăsătorit
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Cine intră la cursa de eliminare alături de Alexandru
Filmele lunii mai în AntenaPLAY. Vezi SuperNova, Maria, regina României și Checkmate chiar acum
Fructul care nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște! Îmbunătățește digestia și previne balonarea
Mireasa sezon 9, 3 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana și Iuliana. Ce a votat publicul
Britney Spears, desculță și înfășurată doar într-o pătură, a ieșit pe străzi. Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor
Rețeta specială de sarmale a Nadiei Comăneci: „Așa am învățat de la mama!” Cum le prepară și ce secret are
Mai multe