Antena

iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Laur Drăgan a încercat să îi cucerească pe jurați cu glume despre etnia sa: „Nu e original textul”

Din București și de meserie actor și cântăreț, concurentul a venit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un număr de stand-up la adresa originii sale. Rămâi până la final să vezi cum a sunat materialul lui Laur Drăgan! Jurații nu prea au fost încântați: „Ai avut glume deja folosite!”

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 09 Aprilie 2023, 22:23 | Actualizat: Duminica, 09 Aprilie 2023, 22:23
Galerie de imagini
iUmor sezonul 14, 9 aprilie. Laur Drăgan a încercat să îi cucerească pe jurați cu glume despre etnia sa: „Nu e original textul”
Antena 1

Laur Drăgan este un alt concurent care și-a încercat norocul în etapa audițiilor din sezonul 14, iUmor. Folosindu-se de dubla sa etnie, dar și de stereotipurile existente în societatea românească, concurentul a făcut mai multe glume pe seama acestui subiect.

Și deși începutul părea unul promițător, iar Nelu Cortea a și râs la unele replici, Laur Drăgan nu a reușit să le câștige aprecierea lui Cătălin Bordea, Cheloo și a Deliei, care voiau să audă ceva proaspăt.

Pe aceeași temă

Laur Drăgan a venit pe scena iUmor, sezonul 14, cu un număr de comedie „politically correct”

„Vă propun o seară în care să fim <<politically correct>>, suntem în 2023, un rând de aplauze pentru glume care să nu fie rasiste! Să începem! Eu, întotdeauna, am crezut că sunt țigan get-beget și după am făcut un test și mi-am dat seama că sunt doar pe jumătate țigan și de atunci, de fiecare dată când fur ceva, îl și returnez!”, a început concurentul pe scena iUmor, sezonul 14.

„(...) Eu cred că țiganii care ajung să dea în cărți, au făcut școala de vrăjitorie, așa că i-am zis mamei mele că vreau și eu să fac școala de vrăjitorie, iar ea a spus: <<Nu! Tu vei merge la facultate>> și atunci eu i-am răspuns că nu cred că o să-mi găsesc locul acolo, iar ea mi-a spus înapoi: <<ba o să-l găsești, pentru că ești subvenționat de stat.>>”

„Eu când m-am născut a fost momentul în care eu am fost cel mai împlinit corporal din toată viața mea. Doctorul a venit la mama mea și i-a zis: <<patru kg jumate, rămâne așa?>>”, glumă la care Nelu Cortea a râs: „Cum de ai râs la gluma asta?!”, l-a întrebat, ironic, Delia, care avea să spună, mai târziu, că a mai auzit-o cel puțin o dată în cariera ei.

„Cealaltă jumătate sunt ungur, dar am zis să ne împrietenim un pic înainte să vă zic. Iar pentru că sunt ungur, sunt foarte teritorial în pat. Fur mereu pătura, iar nevastă-mea se supără. Eu îi zic mereu același lucru: <<eu am fost primul aici>>!”

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Laur Drăgan la iUmor sezonul 14

Jurizarea a fost la fel de scurtă precum numărul lui Laur Drăgan. Deși Nelu Cortea a apreciat umorul concurentului, Delia și Cătălin Bordea au ținut să precizeze că glumele sale nu sunt originale.

Recomandari A1

„Mie mi-a plăcut!”, a jurizat Nelu Cortea.

„Mie nu mi-a plăcut, pentru că glumele tale sunt vechi.”, a spus, în schimb, Delia.

„Sunt glume de corporatiști, nu e original textul.”, a completat Cătălin Bordea la testimoniale./„Ca să o zic frumos, ai avut glume deja folosite.”, a mai adăugat acesta.

Așadar, Laur Drăgan a primit un singur like din partea lui Nelu Cortea și trei dislike-uri din partea lui Cătălin Bordea, Cheloo și a Deliei.

Pe aceeași temă

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
iumor sezon 14 laur drăgan
Stirile zilei Crimă în curtea unei biserici din Sibiu. Bărbat bătut până la moarte cu o bâtă de soţul unei femei căreia îi făcuse o remarcă
Citește și
Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor sezonul 16, a dezvăluit ce planuri are cu premiul de 20.000 de euro
Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de...
Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai a câștigat trofeul și marele premiu în acest sezon
Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Paul Szabo își spune nemulțumirile într-un număr senzațional de...
Video recomandate
Video
Citește și
Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Ce schimbări importante vor avea loc Catine.ro
Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” Happy Channel
Reacția lui Volodimir Zelenski după decizia României de a oferi Ucrainei un sistem Patriot Libertatea.ro
Ordin de la Kremlin: ce decizie a luat Vladimir Putin în legătură cu meciul Ucraina - România de la... Ziare.com
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă... AntenaSport
Cum a reacționat soția lui Jorge după ce artistul a povestit public că a înșelat-o cu câteva zile în urmă:... Elle
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul... Spynews.ro
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai vrea să fie de etnie... BZI
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Focaccia cu roșii cherry și măsline verzi HelloTaste.ro
Vinul unic în România care foloseşte un ingredient de bere Antena3.ro
Un nou monolit misterios a apărut în mijlocul deșertului. Ce ar putea fi structura neobișnuită useit
Horoscopul zilei de 22 iunie 2024. Racii au motive de bucurie. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Când a apărut primul ATM din România. Povestea bancomatului s-a născut după „schițele” tonomatului de... Wall-Street
Claudia Pătrașcanu și Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri surprinzătoare despre conflictul lor: A fost la mine... Kudika
Pensionarii care NU vor primi bani după recalculare. Veste de ULTIMA ORĂ Playtech
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro... Redactia.ro
Orașul din Europa care interzice închirierea apartamentelor către turişti. De când se aplică măsura... Observator
De ce bărbații sunt mai predispuși la boli cardiovasculare. Particularitățile care îi diferențiază MediCOOL
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros HelloTaste
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în... ProSport
Bărbatul care susține că este descendentul lui NOSTRADAMUS vine cu predicții pentru Euro 2024. Cine va cuceri... Gandul
I-am surprins împreună😲 Primele imagini cu Carmen Grebenișan și noul iubit! CanCan
Alimente și băuturi recomandate în alăptare DeParinti
RM de la BTS a declarat că „timpul trece diferit afară”, la scurt timp după ce Jin a fost eliberat din armata... ZUTV
De ce unii oameni nu s-au infectat cu Covid-19, potrivit experților. Rezultatele unui experiment au deslușit misterul UseIT
Lichior de nuci verzi sau Nucată. Rețetă de băutură alcoolică, aromată Hello Taste