Invata sa prepari biscuiti cu malai
O noua reteta simpla si delicioasa oferita de revista Good Food Romania: biscuiti cu malai, preparat inspirat din Ghidul Gastronomic al Romaniei – Dulciuri de casa.
Publicat: Sambata, 22 Mai 2010, 00:00 | Actualizat: Marti, 06 Aprilie 2021, 21:49- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- 170g zahar fin;
- 250g malai;
- 100g faina;
- 170g unt, taiat cubulete, la temperatura camerei;
- coaja rasa de la 3 portocale, necerate (e clar ca e o reteta pe care o faci doar dupa o vizita pe la vreun magazin bio);
- 2 oua batute.
Preparare - Se amesteca faina cu zaharul si malaiul, apoi se adauga untul si se amesteca din nou. Se combina cu ouale si coaja de portocale. Aluatul va fi destul de moale (asa ar trebui) ca sa poata fi spritat in biscuiti, care vor sta 30 de minute la frigider, inainte sa fie dati la cuptor (la 180C) timp de 7-8 minute.
Pofta buna!
Citeste si tu Revista Good Food!