Porumb copt cu sos de unt
Vara, pe plaja mai ales, simti mirosul imbietor de porumb fiert sau copt. Daca iti place acest tip de gustare si ai vrea sa o diversifici putin, incearca aceasta reteta cu sos de unt.
Publicat: Miercuri, 14 Iulie 2010, 00:00 | Actualizat: Marti, 06 Aprilie 2021, 21:45Ingrediente:
- 4 bucati de porumb tanar, curatat de frunze
Pentru sosul de unt
- o lingura pasta miso (sos soya)
- 4 linguri unt nesarat, la temperatura camerei
- 1/2 lingura suc lamaie verde
- sare
Pentru garnitura
- ceapa verde taiata marunt
- ardei mici murati
Amesteca toate ingredientele pentru sosul miso si lasa deoparte.
Recomandari A1
La un grill incins, frige porumbul pe ambele parti, pana se patrunde uniform, cam 12 minute. Cand este gata, unge porumbul cu sos si serveste imediat cu garnitura de ceapa si ardei.
Pofta buna!
sursa: www.veggiebelly.com