Reteta: Supa de mazare si panini cu branza
Martha Stewart iti propune o reteta de supa plina de vitamine, care sa iti redea energia la masa de pranz. In plus, ea se serveste cu un sandvis crocant cu branza.
Publicat: Vineri, 30 Septembrie 2011, 00:00 | Actualizat: Marti, 06 Aprilie 2021, 14:50Ingrediente:
- 3 linguri de unt;
- 4 cepe mici verzi;
- Un kilogram mazare congelata;
- O cana supa de pui;
- O cana si jumatate branza cheddar;
- 8 felii paine;
- Sare mare si piper;
- O lingura zeama de lamaie.
Preparare:
1. Intr-o tigaie adanca incalzeste o lingura de unt. Adauga partea alba a ceapei tocata si caleste timp de un minut sau doua. Adauga mazarea, supa si inca trei cani cu apa. Cand da in clocot, redu focul si lasa la fiert cam 5 minute, apoi opreste si lasa la racit.
2. Intr-un bol mediu amesteca branza cheddar cu coditele verzi de ceapa taiate marunt. Fa 4 sandvisuri din feliile de paine si amestecul de branza.
3. Intr-o tigaie adanca, pune o lingura de unt la topit. Prajeste-le pe fiecare parte cam 3-4 minute.
4. Pune supa intr-un blender si amesteca pana devine un piure fin si lichid. Asezoneaza cu sare, piper si suc de lamaie. Taie fiecare sandvis fasii si serveste cu supa. Pofta buna!
Foto: yumsugar.com