Rețetă de gustare sau mic dejun de toamnă. Reţeta lui Vlăduţ
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 14 Septembrie 2020, 09:25 | Actualizat: Luni, 14 Septembrie 2020, 14:58- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune o rețetă de gustare, sau mic dejun de toamnă, într-o altfel de prezentare decât pe farfurie, așa încât să-i îmbie și pe cei mai mofturoși.
Iată de ce ingrediente avem nevoie pentru rețeta de gustare sau mic dejun de toamnă:
- felii subțiri de prochutto crudo
- felii subțiri de șuncă de praga
- cașcaval
- ardei gras, tricolor
- castraveți
- roșii mari
- roșii cherry
- salată verde
- pâine neagră
- Pentru dressing:
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- busuioc
Rețetă de gustare sau mic dejun de toamnă - Preparare
Mare lucru la această rețetă nu este de spus, doar modul de aranjare al ingredientelor este important, așa încât să arate bine și să se combine perfect.
Trebuie să alegem o baghetă mai subțire pe care o feliem rondele.
Tot rondele tăiem și roșiile mari și castraveții, la fel și cașcavalul.
Apoi ne ajutăm de un frigărui pentru a așeza ingredientele intercalate între ele în funcție de culori pentru un aspect mai plăcut.
Lăsăm imaginația să se joace liber la astfel de preparate.