Reteta zilei: Pui la cuptor cu branza si rosii coapte
Puiul la cuptor este intotdeauna un deliciu pentru intreaga familie: gustos, crocant si hranitor. Reteta de astazi aduce pe langa pui garnituri de rosii si de branza. Pofta buna!
Publicat: Vineri, 15 Iulie 2011, 00:00 | Actualizat: Marti, 08 Decembrie 2020, 16:51Ingrediente pentru rețeta Pui la cuptor cu branza si rosii coapte (4 portii):
un pui de 1.5 kg;
150 gr de branza cu usturoi si verdeata;
o lingura ulei de masline;
500 gr rosii.
Mod de preparare pentru rețeta Pui la cuptor cu branza si rosii coapte:
1. Se incalzeste cuptorul la 190ºC. Se indeparteaza cu grija pielea de pe pui si sub ea se distribuie branza astfel incat sa acopere pieptul si pulpele.
2. Se asaza puiul intr-o tava, se unge cu ulei si se baga in cuptor pentru o ora si 20 de minute. Cand este gata, se scoate din cuptor si se lasa la odihnit timp de 20 de minute.
3. Cat se odihneste puiul, se pun rosiile in tava si se coc. Pe o farfurie se asaza puiul cu cateva rosii coapte, sos din tava si se serveste cu salata verde.
Poftă bună!
Citeste si Good Food Romania!