Reteta: Tocana de ardei
Tocana de ardei este usoara si satioasa, in plus are foarte putine calorii.
Publicat: Luni, 23 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Miercuri, 25 Noiembrie 2020, 18:10Ingrediente pentru rețeta Tocană de ardei:
- 4 ardei mari, de diferite culori
- 2 cartofi medii
- o ceapa mare
- un morcov
- sare, boia de ardei iute
Mod de preparare pentru rețeta Tocană de ardei:
1. Ardeii se curata si se taie pe lung, subtire. Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert. Morcovul se taie cubulete si ceapa julienne.
2. Se pune la calit ceapa, in doua linguri de ulei de masline, apoi, cand ceapa se rumeneste, se pun si ardeii si morcovii. Se pun si condimentele si un pahar cu apa si se lasa la fiert.
3. Se adauga cartofii fierti si se mai lasa 5 minute.
Poftă buna!
Foto: herbivoracious.com