Reteta zilei: Piept de pui cu legume la tigaie
Aceasta reteta se prepara extrem de usor. Poate fi consumata de persoanele care tin dieta, intrucat are foarte putine calorii.
Publicat: Luni, 23 Ianuarie 2012, 00:00 | Actualizat: Marti, 09 Februarie 2021, 22:11- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Ingrediente pentru rețeta Piept de pui cu legume la tigaie:
- 800 grame piept de pui taiat;
- 1 ceapa rosie;
- cozile de la 3 cepe verzi;
- 1 ardei gras rosu;
- 10 rosii cherry;
- suc de rosii sau rosii in bulion;
- 2 morcovi potriviti;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei de masline;
- sare;
- piper.
Mod de preparare pentru rețeta Piept de pui cu legume la tigaie:
1. Pieptul de pui se taie fasii de 1 cm grosime si se pune in tigaia incinsa impreuna cu uleiul de masline, sarea si piperul. Se prajeste la foc iute timp de 5 minute, dupa care se adauga morcovii, taiasi bastonase subtiri de circa 1 cm lungime.
2. Cand morcovii incep sa se inmoaie se adauga ceapa, taiata rondele si ardeiul gras, taiat in felii subtiri. Rosiile cherry se taie in jumatati sau sferturi, in functie de marime si se adauga dupa ce ardeiul si ceapa au inceput sa se inmoaie. Se adauga trei sau patru rosii in bulion sau o jumatate de cutie de suc de rosii si se lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 10 minute.
Pe aceeași temă3. Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul taiat potrivit.
FOTO: foodnetwork.com