Antena

Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa, și-a botezat gemenii. Imagini de la eveniment

Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa a publicat imagini de la botezul bebelușilor ei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 12:37 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 14:16
Galerie de imagini
Denisa Răileanu, fosta concurentă Mireasa, este mamă de gemeni
Antena 1

Denisa Răileanu, care a participat două sezoane la Mireasa, s-a cununat civil pe 9 martie 2024, când era însărcinată. Tânăra și soțul ei au o fetiță și un băiat, care au devenit creștini.

Denisa a purtat o rochie albă în biserică, în ziua în care copiii ei au fost creștinați.

„Chiar dacă mi se părea suficient să ne avem unul pe altul, Dumnezeu a decis că nu este suficient și ne-a tirmis cea mai mare binecuvântare de pe Pământ”, a spus Denisa când era însărcinată.

Denisa a publicat pe rețelele sociale o imagine în care nașii apar ținând în brațe cei doi bebeluși care au devenit creștini.

Pe aceeași temă

Deni a fost discretă în ultima perioadă, iar mulți dintre cei care au îndrăgit-o la Mireasa nici nu știau că a născut gemeni.

Pe aceeași temă

Cum a fost parcursul Denisei Răileanu la Mireasa

Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

La scurt timp după eliminare, Roberto a chemat-o pe Denisa înapoi în casa Mireasa, însă tânăra n-a vrut să se întoarcă pentru el, considerând că dacă ar fi fost să fie ceva între ei, se întâmpla când încă ea era în competiție.

Recomandari A1

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin cu care s-a căsătorit și de care a divorțat. În sezonul 7, tânăra din Brăila spunea că-și dorește să găsească un bărbat din toate punctele de vedere.

Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei Accident mortal în Buzău, la Vernești: Un șofer a murit, iar o femeie a fost rănită grav, după impactul cu un tren
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 8. Ioana și Marius, apariție superbă împreună. Imaginea care le-a atras atenția...
Bianca și Mihai din sezonul 2 Mireasa și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale. Ce au...
Eliza din sezonul 9 Mireasa și Perneș din sezonul 5 s-au pozat împreună la un eveniment: „Să fie...
Mireasa sezonul 10, 4 octombrie 2024. Votul telespectatorilor. Cine nu este ispita!
Video recomandate
Video
Citește și