Antena

Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Doamna Adriana, deranjată de o scrisoare de la o susținătoare. Ce părere a avut sora ei

Doamna Adriana nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în seara în care Miruna a primit o scrisoare de la o susținătoare. În scrisoare se aflau critici la adresa mamei lui Cosmin.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 19 Octombrie 2022, 15:29 | Actualizat: Miercuri, 19 Octombrie 2022, 15:39
Galerie de imagini
Doamna Adriana a plâns după ce a itit o scrisoare venită din partea unui fan al show-ului Mireasa
Antena 1

Miruna a primit o scrisoare pe care i-a dat-o și doamnei Adriana la citit, având în vedere că textul se referea și la dumneaei.

„Eu accept și critici și păreri contra, dar chiar așa de tăios să fii. Ți-a zis neprihănit, preacuviosul, preafericitul, unde suntem aici?”, a spus doamna Adriana care a început să plângă ân brațele fiului ei.

În emisia live de Mireasa de pe 19 octombrie 2022, doamna Adriana a explicat ce a deranjat-o în scrisoare.

Cum și-a explicat doamna Adriana reacția nervoasă

„Ce urât fac la nervi! A început cu o frază în care au spus că susținătorii lui Cosmin nu îi plac împreună. Nu o cunosc pe doamna asta și nici nu vreau. Dacă aș fi acum nu mi-ar mai păsa. Eu chiar îi susțin și chiar îmi sunt dragi și când cineva vine și spune că nu le sunt alături și fac și dreg. A spus că Miruna nu a greșit niciodată și că eu tot îl cocoloșesc pe Cosmin în loc să mă gândesc să sparg cutia inelului, că eu mă preocup doar de Cosmin. Zice că este susținătoarea Mirunei, dar pe Cosmin nu l-a susținut deloc, nu a vorbit de bine de el

„E părerea unei doamne atâta tot. Nu trebuie să ne afecteze relația noastră”, a spus la rândul ei Miruna.

Daniela, sora Doamnei Adriana a intrat în direct pentru a vorbi despre scrisoarea care a supărat-o pe mama lui Cosmin.

„În legătură cu scrisorile pe care le-ați primit, vă rugăm să nu mai aplecați urechea la oricine. Trebuie să fiți puternici, noi vă susținem. Vreau să le spun să se axeze pe lucrurile frumoase, dragostea lor se vede iar oamenii văd asta. Din 10 scrisori ei au ales să o bage în seamă tocmai pe asta care nu e frumoasă”, a spus mătușa lui Cosmin.

Pe aceeași temă

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2022 concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Vezi acum episodul 1! Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial.
Stirile zilei Un gigant auto francez mută locuri de muncă din UK în Bucureşti. În ce departament se vor face angajări
Citește și
Cum a reacționat Gabriela de la Mireasa 6 când Simona Gherghe a vorbit despre ea în direct: „Este o...
Antonio și Maria, câștigătorii Mireasa sezon 7, au fost invitați la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum...
Mireasa sezon 7, 28 aprilie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama...
Mireasa sezon 7, 31 martie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama...
Video recomandate
Video
Citește și