Antena

Mireasa, sezon 8. Cum a apărut Adrian după ce Daria a confirmat despărțirea: „Nu se poate să fie doar o poveste spusă”

Adrian a publicat mai multe imagini după ce despărțirea dintre el și Daria a ajuns la urechile fanilor Mireasa. Tânărul a anunțat că urmează dorește să-și spună și el partea sa de poveste.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 12 Iunie 2024, 17:33 | Actualizat: Miercuri, 12 Iunie 2024, 18:09
Galerie de imagini
Adrian și Daria din sezonul 8 Mireasa s-au despărțit
Antena 1

„M-am făcut băiețel cuminte”, a scris Adrian în dreptul unor imagini cu el. Tânărul s-a pozat și alături de doamna Maria, cea care l-a susținut în cadrul sezonului 8 Mireasa. Imagininile publicate de Adrian vin după ce Daria într-un live despre despărțirea dintre ea și băiatul pe care l-a cunoscut în casa Mireasa.

Adrian a anunțat că-și va spune partea de poveste despre motivele despărțirii, dând de înțeles că nu este de acord cu ceea ce a spus Daria.

Cum a apărut Adrian, la scurt timp după ce el și Daria s-au despărțit

„Vreau să vă spun că ne vom vedea și noi pe live pentru că nu se poate să fie doar o poveste spusă. Fetelor, aveți grijă că eu sunt genul de băiat care vă bat, muriți de foame cu mine, vă iau tot!”, a spus ironic Adrian.

Vestea despărțirii dintre Adrian și Daria a venit după ce fanii Mireasa au observat că cei doi și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele sociale. Ulterior, Daria a confirmat despărțirea, iar Adrian s-a pozat în avion. Pe 21 iunie 2024 Daria și Adrian ar fi trebuit să fie nași pentru o pereche de miri.

Pe aceeași temă

Cum a fost parcursul lu Adrian în sezonul 8 Mireasa

Adrian și Daria s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în sezonul 8 Mireasa. În luna noiembrie, Adrian a părăsit casa Mireasa, fiind într-o cunoaștere cu Daria. Fata a izbucnit în lacrimi când a aflat despre eliminarea băiatului. Parcursul lui Adrian în casa Mireasa a fost unul oscilant. Inițial, băiatul și-a exprimat simpatia pentru Daria, însă fata a considerat că între ei nu poate fi mai mult decât o prietenie.

Adrian a încercat apoi să se apropie de Ioana, însă lucrurile nu au mers. Ulterior, băiatul a mărturisit că singura fată de care este atras și la care se gândește este, de fapt, Daria. Această mărturisire a avut loc după ce Daria l-a votat pe Adrian să plece din casa Mireasa, iar fata a plâns în hohote când a aflat că era vorba despre o eliminare directă. Doamna Maria a avut atunci o amuletă salvatoare.

După puțin timp petrecut în afara casei Mireasa, Adrian a revenit în competiție pentru Daria. Cei doi au format de atunci un cuplu, însă nu s-au căsătorit în finala sezonului 8, deși au participat la Finală. Lucrurile păreau să meagră bine între Daria și Adrian, însă cei doi și-au anunțat despărțirea în luna iunie 2024, după aproximativ 7 luni de relație.

Whatsapp LinkedIn
mireasa concurenti mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa, sezon 9. Maria și Ștefan au dat vestea mult așteptată de fani. Unde locuiesc și cu ce se...
Mireasa, sezon 6. Raluca Preda și Alex Ungureanu, văzuți împreună pe o stradă din Capitală. Simona...
Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, au lămurit situația după ce fata a apărut...
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Video recomandate
Video
Citește și