Antena

Mireasa sezonul 8, 23 octombrie 2023. Ce i-a reproșat Sergiu lui Madi la petrecere. Băiatul s-a aprins

Sergiu i-a reproșat lui Madi că în loc să stea cu el la petrecere a mers după alți concurenți să le spună să-și schimbe bateriile de la lavalieră.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 23 Octombrie 2023, 15:55 | Actualizat: Luni, 23 Octombrie 2023, 16:05
Galerie de imagini
Sergiu s-a aprins după ce iubita lui a făcut un gest de colegialitate
Antena 1

Băiatul a avut o dscuție tensionată cu Madi, deranjat de faptul că nu a lăsat-o pe Fata Săptămânii să ducă baterii, ci s-a dus ea.

„Prima dată m-a deranjat că eu te-am lăsat la baie. Am venit să te caut, mă duc în bucătărie, und ee Madi? Eu am impresia că tu dai prea multă importanță celor din jurul tău și pe mine mă dai la o parte. Aici e casa prieteniei, nu e casa Mireasa”, o-a spus Sergiu lui Madi.

Pe aceeași temă

Ce i-a reproșat Sergiu lui Madi la petrecerea din casa Mireasa. Băiatul s-a aprins după ce iubita lui a făcut un gest de colegialitate: „Poate am exagerat”

Fata i-a spus iubitului ei că nu a putut să nu le transmită colegilor mesajul din plasmă și că a venit în fugă înapoi la el.

„Vreau să-mi cer scuze față de Madi. Poate am exagerat. În momentul ăla voiam să stea cu mine, nu să meargă după toți să schimbe lavalieele. Nici mie nu mi-a plăcut cum am reacționat”, a conchis Sergiu.

Pe aceeași temă

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Recomandari A1

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2023 concurenti mireasa mireasa sezon 8
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei "Unde să mă mai duc. La tata în cimitir". Localnicii din Galați și Vaslui, forțați să plece din casele deja distruse, de teama unei noi nenorociri
Citește și
Mireasa, sezon 8. Daniel confirmă despărțirea de Ana. Ce motiv invocă: „Eu am luat decizia de a rupe...
Mireasa, sezon 8. Când s-au despărțit, de fapt, Madi și Sergiu. Tânărul a făcut mărturisiri acum:...
Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Albert, „disputat” de două concurente. Ce a făcut fiul doamnei...
Mireasa, sezon 8. Cum a reacționat Sergiu după ce Ioana și Marius au spus că le-a adus o insultă după...
Video recomandate
Video
Citește și