Antena

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game over”

Daria confirmă că s-a despărțit de Adrian. Tânăra a distribuit știrea a1.ro despre cuplul lor și a scris: ”Game over”.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 11 Iunie 2024, 11:46 | Actualizat: Marti, 11 Iunie 2024, 12:26
Galerie de imagini
Daria confirmă că s-a despărțit de Adrian. Tânăra a distribuit știrea a1.ro despre cuplul lor și a scris: ”Game over”.
Antena 1

Daria a șters imaginile cu Adrian și nu îi mai urmărește activitatea în social media. Tânăra a confirmat separarea printr-un mesaj pe Instagram.

Pe aceeași temă

Mireasa sezonul 8. Ce a apărut pe profilul Dariei după ce fata a șters pozele cu Adrian, indicând o despărțire: ”Game over”

Daria și Adrian nu mai formează un cuplu, conform fetei. Cei doi tineri s-au despărțit, a confirmat fosta concurentă din sezonul 8, după ce a1.ro a scris despre dispariția imaginilor de cuplu.

În timp ce Daria a distribuit știrea și a notat ”game over”, Adrian își ține contul privat, dar nu o mai urmărește pe fosta iubită, și a postat o imagine realizată în avion. Rămâne de văzut dacă va avea vreo reacție.

Povestea de dragoste dintre Daria și Adrian de la Mireasa

Lucrurile păreau roz între Adrian și Daria, care s-au îndrăgostit în casa Mireasa. El s-a arătat interesat încă de la începutul competiției, însă fosta concurentă l-a refuzat.

Apoi s-au apropiat ușor ușor și au devenit buni prieteni. La un moment dat, Daria și-a dat seama că îl place și și-au dat o șansă.

Primul sărut a avut loc când Adrian nici nu mai era concurent, ci invitat la Mireasa Capriciile Iubirii. Atunci, Daria a fost cea care l-a sărutat pătimaș.

Pe aceeași temă

Adrian a reintrat, la dorința publicului, înapoi în casa Mireasa și eu au format un cuplu și-n Finala Mireasa. Nu au dorit să se logodească și nici să se căsătorească.

Recomandari A1

După acest moment, au mers la Cluj și au urmat multe vacanțe împreună. Cei doi se pozau împreună și îi încântau pe internauți. Câteva săptămâni mai târziu, Daria a mers cu Adrian acasă la familia lui, unde au stat mai mult timp.

Whatsapp LinkedIn
daria mireasa adrian mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Mireasa sezonul 8. Cu ce fost concurent al show-ului matrimonial s-a pozat Daria, după despărțirea de...
Mireasa sezonul 8. Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că...
Mireasa, sezonul 8. Ce decizie neașteptată au luat Daria și Adrian. Postarea care a pus susținătorii...
Ce se întâmplă în prezent în cuplul Daria și Adrian. Ce au publicat pe rețelele sociale foștii...
Video recomandate
Video
Citește și