Antena

Mireasa sezonul 9, 11 iunie 2024. Cum s-a întâmplat logodna dintre Vlad și Iuliana. Ce au zis după noaptea petrecută împreună

Simona Gherghe a anunțat recent faptul că Vlad a decis să facă marele pas și să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Iuliana. Au fost prezentate în emisiunea Mireasa imagini cu momentul emoționant.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 11 Iunie 2024, 16:35 | Actualizat: Marti, 11 Iunie 2024, 17:57
Galerie de imagini
Simona Gherghe a prezentat mai multe imagini de la logodna dintre Vlad și Iuliana, de la Mireasa sezonul 9
Antena 1 capturi

Bucurie în casa emisiunii Mireasa! Vlad a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui, Iuliana! Este a doua lodognă din acest sezon, după Alexandru și Cristina.

Cu ajutorul echipei de producție a emisiunii Mireasa sezonul 9, concurentul a reușit să pună la punct toate detaliile pentru ca momentul să fie unul cu totul și cu totul special. Cei doi au mers la restaurant, la o cină romantică, apoi au pretrecut noaptea împreună.

Cum s-a întâmplat logodna dintre Vlad și Iuliana. Ce au zis după noaptea petrecută împreună, la emisiunea Mireasa sezonul 9

Ediția de luni a emisiunii Mireasa sezonul 9, din 10 iunie 2024, a venit cu o veste importantă pentru fanii show-ului de la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat faptul că Vlad a decis s-o ceară în căsătorie pe iubita lui, Iuliana.

În ediția de azi au fost prezentate mai multe imagini cu momentul special trăit de Vlad și de Iuliana. Tânărul a fost ajutat de echipa de producție a emisiunii Mireasa sezonul 9 pentru a face ca momentul să fie unul de neuitat pentru iubita lui.

Pe aceeași temă

Îmbrăcați elegant, cei doi s-au plimbat cu o mașină decapotabilă și au ajuns la o locație de vis. Acolo, în dreptul unei arcade cu flori, lângă o piscină, tânărul și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, care n-a mai stat pe gânduri și a acceptat.

„Este cea mai frumoasă zi din viața mea!”, a strigat concurenta, extrem de fericită și emoționată.

Pe aceeași temă

După o cină romantică, cei doi au petrecut noaptea împreună și, a doua zi, au fost treziți de echipa de filmare pentru micul dejun servit în cameră.

„Ne-am culcat târziu, pe la 5 dimineața, cred”, a zis concurenta, vizibil fericită.

Recomandari A1

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce s-a întâmplat.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
mireasa 2024 concurenti mireasa mireasa sezon 9
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii
Mireasa, sezonul 10. Cine sunt Mireasa și Mirele săptămânii. Iată cum au votat concurenții
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Robert și Ionela au avut parte de o lecție de condus
Mireasa sezonul 10, 27 septembrie 2024. Ștefan părăsește Casa Mireasa
Video recomandate
Video
Citește și