Antena

Mireasa sezonul 9, 24 iunie 2024. Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian, în vizită. Cum au reacționat el, Antonia și Daniela

Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian, a venit în casa Mireasa în calitate de vizitator, după task-ul în care concurenții și-au făcut roast.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 24 Iunie 2024, 14:00 | Actualizat: Luni, 24 Iunie 2024, 14:56
Galerie de imagini
Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian, a venit în casa Mireasa în calitate de vizitator, după task-ul în care concurenții și-au făcut roast.
Antena 1

Surpriză în casa Mireasa! În timpul roast-ului, concurenții au primit vizita unor foști participanți, dar și a Mariei Lungu, fosta iubită a lui Cristian.

Mireasa sezonul 9, 24 iunie 2024. Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian, în vizită. Cum au reacționat el, Antonia și Daniela

La ”Roast party”, cuplurile din sezoanele trecute au venit în casa Mireasa. Raluca și Ion au avut un scurt moment, iar ulterior au venit Denisa și Viorel din sezonul 6.

De asemenea, Andrei Garici a venit pentru a juriza show-urilor perechilor. Ultimul invitat a fost Maria Lungu, fosta iubită a lui Cristian.

În timp ce Maria intra în platou, Antonia afirma că ea nu vrea să mai participe și că îi vine să plângă. În același timp, Cristian chiar părea amuzat de situație.El a privit camera, apoi s-a uitat la fosta lui iubită, pe care amândoi au strigat-o.

La un moment dat, Antonia a zis ”aș da un pumn la o fostă”, după ce Alexandru a făcut aceeași glumă.

Pe aceeași temă

Apoi, perechea a ieșit afară, unde Antonia voia să afle dacă iubitul ei are sentimente față de ea. Cristian i-a confirmat că o iubește.

Maria Lungu a părut foarte amuzată de imaginile văzute. Ea consideră că fostul ei partener îi acorda mai multă atenție decât iubitei actuale. În plus, e de părere că și Antonia voia să aibă atenția Mariei.

În emisia live, Maria Lungu și-a spus părerea despre situația tensionată dintre doamna Daniela, Antonia și Cristian.

”Pentru că mi se pare ciudată. Cristian nu îi ia apărarea Antoniei pentru că are sentimente, ci pentru a nu îl lua lumea de fraier. Pe el îl interesează foarte mult cum dă pentru public, cum arată în fața oamenilor. Pentru doamna Daniela am un sfat, mai e foarte puțin, îl știți pe Cristian...”, a zis Maria Lungu.

Recomandari A1

”Ceea ce stârnește Antonia în mine, eu nu am mai avut până acum”, a zis Cristian când Maria l-a întrebat dacă persoana de lângă el merită lacrimile mamei sale.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Pe aceeași temă

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Whatsapp LinkedIn
maria lungu antonia mireasa cristian mireasa maria lungu daniela mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Citește și
Mireasa sezonul 9. Cum a răspuns Albert când Maria Lungu l-a invitat la Chișinău
Mireasa sezonul 9, 27 iunie 2024. Maria Lungu crede că Antonia îl manipulează pe Cristian
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Maria Lungu și-a petrecut noaptea în casa băieților! Cristian nu...
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Maria Lungu a dormit în casa băieților și a discutat cu Cristian. Ce...
Video recomandate
Video
Citește și