Antena

Ce nume poartă Ilona Brezoianu după cununie: „Vă dați seama că trebuie să-i spunem doamnă?” Cum a apărut la Neatza

Ilona Brezoianu și colegii ei de la Super Neatza de weekend au vorbit în platoul matinalului despre cununia actriței cu Andrei Alexandru.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 23 Iunie 2024, 11:35 | Actualizat: Duminica, 23 Iunie 2024, 15:26
Galerie de imagini
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu Andrei Alexandru
Antena 1 & Instagram

Ilona a spus la Super Neatza de weekend că de acum este doamna Brezoianu. „Știți ce zi e azi? E ziua în care îi spuneți doamnă Ilonei. Asta am ajuns: Să-i zicem doamnă”, a zis Florin Ristei, care n-a putut ajunge la cununia civilă, însă la nunta de pe 20 iulie nu numai că va fi prezent, dar va și cânta pentru prietena sa. Florin Ristei a remarcat că în comentarii cineva a întrebat de ce el, în calitate de prieten, nu a fost prezent la cununie. „Tu ai văzut oamenii în comentarii? primul lucru înainte să-ți ureze oamenii de bine, una a întrebat: Dar prietenul tău Ristei unde e? De ce nu venit?”, a spus Florin Ristei.

Florin Ristei a avut o cântare la Brașov sâmbătă seara, însă data de 20 iulie și-a trecut-o în calendar cu mult timp înainte, pentru a avea grijă să nu-și ia cântare în ziua nunții Ilonei.

„Doamna Brezoianu, sau doamna (n.r. Alexandru)?”, a întrebat-o Diana Munteanu pe colega sa proaspăt măritată.

„Doamna Brezoianu”, a spus Ilona.

Pe aceeași temă

Ilona Brezoianu, primele declarații de după cununia civilă cu Andrei Alexandru

Astfel, Ilona a dat de înțeles că nu a luat numele soțului la cununie, deci este în continuare Ilona Brezoianu.

Cuza, care a fost prezent la cununie, a descris evenimentul ca pe unul atipic. „A fost cea mai atipică cununie pe care am văzut-o, pentru că au făcut-o amândoi super atipică. Super fresh. Alții sunt toți protocolari”, a spus Cuza, precizând că Ilona, ca actriță, a putut să-și mascheze emoțiile, însă mirele a tremurat în timpul marelul „DA”.

Ilona a remarcat că și Cuza a fost nostalgic și bucuros în timpul cununiei. Nicolai Tand a spus că a fost bine că el nu a fost prezent la cununie, că sigur ar fi plâns: „Mai băgăm o fisă, bade! Acolo vreau să te văd!”, a spus Ilona, făcând referire la nunta cea mare ca va avea loc pe 20 iulie 2024.

Pe aceeași temă

„Andrei e bine, trăiește?”, a întrebat-o Florin Ristei pe Ilona.

Recomandari A1

„Trăiește, e bine. Chiar s-a trezit în această dimineață odată cu mine și a zis că e foarte bucuros și din cauza asta nu poate să mai doarmă”, a spus actrița.

„I-am spus că dacă are nevoie de ajutor să clipească, dar mi-am dat seama că nu-l văd, așa că dacă-ți pu o poză în care porți ceva galben, să știi că te ajutăm”, a glumit cântărețul.

Și nici n-o să-l mai vezi de acum încolo pentru că l-am închis în casă”, a glumit Ilona.

Colegii Ilonei au admis că actrița a fost superbă în ziua cununiei.

Pe aceeași temă

Actrița s-a cununat civil cu iubitul ei, Andrei Lucian Alexandru. Ilona Brezoianu a purtat o rochie albă și a arătat superb în ziua în care a spus un Da hotărât.

Whatsapp LinkedIn
ilona bezoianu nunta
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Video recomandate
Video
Citește și