Spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca paste, muschi de vită şi fasole verde, denumit ”Spaghete cu zâmbete"
Publicat: Marti, 08 Iunie 2021, 12:18 | Actualizat: Vineri, 02 Decembrie 2022, 10:20- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale ale zilei, o rețetă de spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită. Foarte interesantă combinația de ingrediente, dar și modul de preparare al acestora.
Preparatele cu paste sunt printre primele opțiuni când ne dorim un preparat rapid și consistent, insă combinațe ca în rețeta lui Vlăduț, devin un adevărat răsfăț culinar.
Vă oferim mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi așa rețetă delicioasă și hrănitoare.
Pe aceeași temăSpaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită - Ingrediente
- 250 gr spaghete cu ou
- 200 gr fasole verde, boabe
- 2-3 fire de varză kale
- 500 gr antricot de vită
- sare și piper
- ulei de floarea soarelui
- cimbru
- 2-3 căței de usturoi
- 2 zucchini
- unt
- parmezan
Spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită - Mod de preparare
Spaghetele se prepară în cel mai simplu mod, după rețeta clasică. Se fierb în apă cu sare, se scurg, apoi se amestecă cu puțin unt și parmezan răzuit.
Pe aceeași temăCum se prepară friptura din carne de vită
Carnea de vită se prepară la tigaie. Se condimentează cu sare și piper și se sigilează pe toate părțile în tigaia încinsă cu puțin ulei. Se lasă câte două minute pe fiecare parte, apoi se aadaugă câte puțin unt și se glazurează continuu cu sosul din tigaie până se pătrunde ușor, dar rămâne roze la interior. Se păstrează acoperită, la cald, până în momentul servirii când se feliază foarte subțire.
Cum se prepară legumele trase la tigaie
Boabele de fasole verde se fierb mai întâi în apă cu sare, dar cu atenție să rămână ușor aldente.
Zucchinii și varza kale se toacă mărunt și se trag la tigaie în unt topit cu puțin ulei. Se adaugă și usturoiul strivit și cimbrul, iar când sunt aproape gata, se adaugă și boabele de fasole verde bine scurse.
Spaghetele se servesc amestecate cu legumele trase la tigaie și acompaniate de feliile din carne de vită.
Pe aceeași temăUn preparat gustos și foarte consistent, pentru una dintre mesele principale ale zilei.
Pentru mai multe detalii despre cum se prepară rețeta de spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită, dar și pentru a nu pierde sfaturi importante de la Vlăduț, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.
Dacă te întrebi ce să mai gătești pentru una dintre mesele principale ale zilei, îți oferim cea mai gustoasă rețetă de musaca de cartofi cu carne și legume, gratinată cu ouă și cașcaval.