La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la un club de lux de pe litoral: „Se vede masa cu valoare”
Cluburile de noapte de pe litoralul românesc sunt pregătite pentru turiștii care vor să le calce pragul și care vor să dea startul distracției încă de la începutul lunii. Iată cum se distrează românii și cât tips primesc ospătarii angajați la cluburile de lux!
Autor: Redacție a1.ro Publicat: Luni, 06 Mai 2024, 14:07 | Actualizat: Luni, 06 Mai 2024, 15:58Cluburile de fițe îi atrag din ce în ce mai tare pe românii petrecăreți care vor să se distreze la maxim fără să țină cont de banii din portofel, iar prețurile piperate par aproape inexistente pentru cei care își doresc să simtă cu adevărat ce înseamnă viața exclusivistă.
Recent, un ospătar angajat în cadrul unui astfel de club a vorbit despre sumele pe care le obține în urma serilor de senzație din cluburile de lux de pe litoralul românesc.
Pe aceeași temăIată câți bani face un ospătar angajat în cluburile de lux de la malul mării.
La ce sumă ajunge bacșișul unui ospătar care lucrează la cluburile de noapte de pe litoral
Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că petrecerile de top de pe litoralul românesc reprezintă principala atracție turistică din zonă în perioada rece a anului, acestea oferind experiențe de neuitat cu muzică bună și atmosferă vibrantă.
Generiozitatea românilor a crescut semnificativ în ultimii ani în privința cheltuielilor pentru o noapte de distracție, iar ospătarii sunt cei mai câștigați în acest sens, reușind să plece acasă chiar și cu mii de euro, bani obținuți doar din bacșis.
„Eu sunt din Piatra Neamț. Ne motivează tips-ul, în primul rând. Fac între 7.000 și 12.000 pe vară. Pe mine mă motivează și distracția. În timp ce muncesc, mă și distrez. (…) Trebuie să ai și talent, să știi ce îi recomanzi clientului, să îl simți. (…)
Vin la 10 dimineața, deschid restaurantul cu 2 - 3 dintre colegii mei. După care, la ora 16:00, plecăm la o pauză până la ora 21:00. Atunci revenim la serviciu, iar la ora 22:00 începe clubul. Vin clienții, bem și noi o cafeluță și dăm startul.”, a declarat ospătarul pentru CanCan.ro .
Pe aceeași temă„Oamenii încep cu un vin, după care o dau pe șampanie, să fie show până dimineața. La o tură de șampanie comandată, dacă se comandă 10 sau 20, se pune melodia preferată a clientului și se vine cu artificii la masă. Adică, se vede masa cu valoare. Cea mea mai notă de plată a fost vara trecută, de 68.000 de lei la o singură masă. S-au comandat vreo 30 de șampanii, Tequilla, sticle de vin, shot-uri.”, a mai spus Cosmin Dire.
Petrecerile care țin până la răsărit îi motivează pe români să aleagă cluburile de fițe de pe litoral, aceștia fiind încântați de atmosfera plăcută, plină de energie și de distracție.
Un alt motiv pentru care românii aleg cluburile de fițe de pe litoral este reprezentat de faptul că aceștia își pot face amintiri de neuitat atât în club, cât și pe plaja, la răsărit, după încheierea petrecerilor.