Antena

O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare. Ce a determinat-o să recurgă la acest gest

După ce fiica ei a venit de la grădiniță cu o stare proastă, Caroline s-a decis să îi transmită un mesaj profesoarei acesteia. Mama nu a acceptat ca cineva să-i atragă atenția fetiței sale cu privire la felul în care alege să mănânce, și, tocmai de aceea, a ales să reacționeze imediat.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 28 Februarie 2024, 15:03 | Actualizat: Miercuri, 28 Februarie 2024, 16:00
O mamă a lăsat un bilet pentru educatoarea fetiței sale chiar pe caserola de mâncare
TikTok, Instagram

O întâmplare mai puțin întâlnită a făcut-o pe mama unei fetițe de doar 3 ani să reacționeze într-un mod la care puțini s-ar fi gândit.

Într-o zi după ce fiica ei s-a întors de la grădiniță, mămica a sesizat faptul că ceva nu este în regulă cu ea, insistând să afle de ce era supărată. Micuța i-a mărturisit ce a pățit în ziua respectivă, iar mama a reacționat pe măsură.

Femeia a scris un bilet și l-a lipit pe caserola cu mâncare a fiicei sale. Iată ce a scris mămica furioasă.

Pe aceeași temă

Ce scria pe biletul destinat educatoarei

Aflând că educatoarea i-a făcut fetiței sale o observație cu privire la mâncarea pe care o aduce la grădiniță, mama nu a stat pe gânduri și a luat decizia de a-i transmite un mesaj într-un mod inedit.

Fetița i-a povestit mamei sale despre faptul că educatoarea i-a atras atenția pentru că ar fi ales o ordine greșită în consumarea mâncarii pe care a primit-o de acasă. Micuța ar fi ales să consume mâncarea „bună” înainte de mâncarea „rea” din punctul de vedere al educatoarei, motiv pentru care aceasta a certat-o.

Fiica lui Caroline ar fi mâncat desertul înainte de sandwich-ul și castraveții din caserola, iar acest lucru ar fi un lucru greșit conform spuselor educatoarei.

Potrivit nypost.com, mama acesteia nu a fost de acord, dorind să-și învețe fetița despre neutralitatea alimentară, și, tocmai de aceea, s-a gândit la această metodă de comunicare.

Astfel, a scris pe un bilet următorul text:

„Hei, Evelyn are permisiunea noastră de a mânca prânzul în orice ordine alege ea. Niciuna dintre mâncărurile ei nu sunt „bune” sau „rele”- este doar mâncare! Mulțumesc! Caroline”

@pezzi.shop Here’s the story: My three-year-old came home from school yesterday, telling me that her teacher told her that she had to eat all of her “good” foods before she ate her “bad” foods. She couldn’t have her cookie before eating her sandwich and cucumbers. In this moment, I felt a little frustrated by the antiquated instruction from the teacher, but I responded saying, “Well that’s silly. There are no good foods or bad foods. Food is just food!“ I will say, this was not my internal dialogue growing up, but because of the information that I have from so many great accounts created by moms and experts, in the field of childhood and nutrition, I am armed with better responses, knowledge and practices for my kids. Three years old. At three years old someone has told her that foods are good or bad. I am so proud that she had sensed something was off - to know that was not right enough to tell me about it. We talk about it all the time at home… If you only eat carrots or broccoli your body won’t have protein it needs to grow strong muscles. If you only eat chicken, your body won’t have enough energy to do things like run and play all day long. We need little bits of everything to make sure that we are able to learn and play and grow all day long. So to the accounts that make sure we have the words, knowledge and confidence to write the note and practice it at home, I thank you, thank you, thank you. It has changed our family for the better. What you do and what you share is so important to young families. #kidsnutrition #kidseatincolor #solidstarts #kidfood #babyledweaning toddlers moms babies family @Jennifer Anderson, MSPH RD @Feeding Littles @Kacie Barnes, MCN, RDN @Food Science Babe ♬ It's All Right I Got Ya Baby - Neon Dreams
Recomandari A1
Pe aceeași temă

Femeia și-a dorit să împărtășească întâmplarea cu internauții de pe Tik Tok, iar de acolo utilizatorii s-au împărțit în două tabere, dar din cauza unor cuvinte urâte și acuzații, Caroline a decis să dezactiveze secțiunea de comentarii, astfel toate fiind ascunse.

Se pare că atât gestul pe care l-a făcut, cât și descrierea pe care a ales-o au fost foarte controversate de public încât mămica a ajuns la această decizie. Iată ce descriere a făcut:

„Iată povestea: copilul meu de trei ani a venit acasă ieri de la școală, spunându-mi că profesoara ei i-a spus că trebuie să mănânce toate alimentele ei „bune” înainte de a-și mânca alimentele „rele”. Nu putea să-și ia prăjitura înainte de a-și mânca sandvișul și castraveții. În acest moment, m-am simțit puțin frustrat de instrucțiunile învechite de la profesor, dar am răspuns spunând: „Ei bine, e o prostie. Nu există alimente bune sau alimente proaste. Mâncarea este doar mâncare!”

Vreau să spun că nu astfel am crescut, dar datorită informațiilor pe care le am din atâtea conturi grozave create de mame și experți, în domeniul copilăriei și al nutriției, sunt înarmat cu răspunsuri, cunoștințe și practici mai bune pentru copiii mei. Trei ani. La trei ani cineva i-a spus că alimentele sunt bune sau rele. Sunt atât de mândru că a simțit că ceva nu era în regulă (...) Vorbim despre asta tot timpul acasă...

Dacă mănânci doar morcovi sau broccoli, corpul tău nu va avea proteine de care are nevoie pentru a crește mușchii puternici. Dacă mănânci doar pui, corpul tău nu va avea suficientă energie pentru a face lucruri precum alergarea și joaca toată ziua. Avem nevoie de mici bucăți din toate pentru a ne asigura că suntem capabili să învățăm, să ne jucăm și să creștem toată ziua.

Așadar, cei care ne asigură că avem cuvintele, cunoștințele și încrederea pentru lua notițe și a exersa acasă, vă mulțumesc, vă mulțumesc, vă mulțumesc. Ne-a schimbat familia în bine. Ceea ce faceți și ceea ce împărtășiți este atât de important pentru familiile tinere.”

Pe aceeași temă

Răspunsul profesoarei nu a fost făcut public încă, însă, după apariția acestui videoclip în online au existat mai multe contradicții în comentarii, care ulterior au fost dezactivate.

Whatsapp LinkedIn
mâncare mamă copii grădiniță școală bilet educatoare
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Maria, Regina României e producția bazată pe fapte reale, cu Roxana Lupu în rolul principal. Urmărește filmul istoric românesc disponibil în AntenaPLAY.
Stirile zilei Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Citește și
ANPC a retras de la vânzare peste o tonă de pește! Pescăriile îi expun pe cetățeni la un risc...
Cât timp se păstrează friptura de miel în frigider de fapt. La ce să fii atent înainte să o consumi
Românii au dat năvală la camerele de gardă după Paște. Mesele copioase au provocat urgențe în...
Greșelile pe care românii le fac atunci când pregătesc carnea de miel. La ce să fii atent dacă vrei...
Video recomandate
Video
Citește și
Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei ceai în fiecare zi: beneficii și contraindicații Catine.ro
Jessica May s-a pregătit intens pentru a interpreta rolul de protagonistă în Maria și Mustafa. Despre ce este vorba Happy Channel
Câştigătorul Eurovision a spart trofeul pe scenă. Ce decizie au luat imediat organizatorii. VIDEO Libertatea.ro
Fotografia care a înduioșat internetul. "Te așteptam și mereu veneai, și mă grăbeam să cobor".... Ziare.com
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și... AntenaSport
Cum arată apartamentul de lux în care se va muta Carmen Grebenișan, după ce a anunțat despărțirea de Alex... Elle
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde... Spynews.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!” BZI
Carmen Harra vorbește despre noul Mesia: „În 2033 vom intra în așa zisă lume a iluminării, va fi portal... BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Prăjitură cu căpșuni și fistic. Rețeta unui desert de nerefuzat HelloTaste.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște Antena3.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive useit
Horoscopul zilei de 13 mai 2024. Balațele trebuie să-și găsească echilibrul. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
5 politici de sănătate și wellness pe care le poate implementa o companie Wall-Street
Andreea Marin, gânduri emoționante despre mama sa, în ziua în care ar fi împlinit 75 de ani Kudika
Cum cureți rapid și ieftin încălțămintea din piele întoarsă. Este un produs pe care oricine îl are Playtech
Se spală sau nu în a treia zi de Paște? Ce spun preoții despre Marțea Albă Redactia.ro
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment,... Observator
Proprietățile medicinale ale ceaiului de ghimbir. Ce modificări poate produce în organism MediCOOL
Rulouri cu cremă de mascarpone și frișcă. Rețetă simplă și rapidă HelloTaste
FOTO. Celebrul milionar din fotbal e primul bărbat din viața ei! Cum arată tânăra ProSport
Energizantul surprinzător pe care îl recomandă dr. Vlad Ciurea. „Ajută la activitatea cerebrală” Gandul
Prințul William și Kate Middleton, probleme în căsnicie. Decizia luată de viitorul rege al Marii Britanii CanCan
Zborul cu un bebeluș: ce trebuie să știi înainte de a pleca DeParinti
Kim Kardashian a vorbit despre dansurile fiicei sale de 10 ani: „Îmi place cât de creativi sunt copiii” ZUTV
Cât de fierbinte e Soarele. Experții au dezvăluit temperatura fantastică la care poate ajunge UseIT
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni Hello Taste
Ultimele știri
Rezultate Loto azi, 12 mai 2024. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Florin Piersic, vizitat de Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila la spital! Cum se simte maestrul după intervenția chirurgicală
Mireasa, sezon 7. Ce au spus Maria și Antonio despre despărțirea dintre Simona și Andrei. Ce anunț a făcut tânăra
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Medicool sezonul 6, 11 mai 2024. Cum să te protejezi corect de razele UV în timpul furtunilor solare, sau în vacanța la mare
Oana Lis, imagini rare cu cicatricea rămasă după operația de cancer! Soția lui Viorel Lis, mai deschisă ca oricând
Trupul neînsuflețit al lui Naomy a ajuns în România! Unde și când va avea loc înmormântarea cântăreței transgender
Mireasa, sezon 7. Hatice, reacție furibundă după ce Andrei a vorbit despre ea: „Ca prietenă a Simonei am simțit nevoia să o apăr”
Elveția este câștigătoarea Eurovision 2024! Nemo a spart trofeul pe scenă | VIDEO
Mireasa, sezon 6. Valentin Harle a participat la petrecerea aniversară a Gabrielei Pițigoiu. Ce au publicat cei doi foști soți
Mai multe