Antena

Urmărește acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Spaniei. Confruntările sunt LIVE în AntenaPLAY și pe Antena3CNN

Calificările pentru Marele Premiu al Spaniei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Piloții se pregătesc de cursa de duminică, 23 iunie 2024.

Publicat: Sambata, 22 Iunie 2024, 18:02 | Actualizat: Sambata, 21 Septembrie 2024, 11:07
Galerie de imagini
Spectacolul din Formula 1™ continuă pe circuitul Catalunya
GettyImages

Update 18:02: Lando Norris în pole position!

Update 17:49: A început al treilea segment de calificări.

Update 17:42: S-a încheiat al doilea segment de calificări. Fernando Alonso, Valtteri Bottas, Nico Hülkenberg, Lance Stroll și Zhou Guanyu nu fac pasul în al treilea segment de calificare.

Update 17:26: A început al doilea segment de calificări.

Update 17:20: S-a încheiat primul segment de calificări. Kevin Magnussen, Yuki Tsunoda, Daniel Ricciardo, Alex Albon și Logan Sargeant nu fac pasul în al doilea segment de calificări.

Update 17:03: A început primul segment de calificări.

Antena este casa Formula 1™ în acest sezon. A noua cursă din sezon, Marele Premiu al Spaniei, are loc duminică, 23 iunie 2024, de la ora 16:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Pe aceeași temă

Urmărește acum calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al Spaniei. Confruntările sunt LIVE în AntenaPLAY și pe Antena3CNN

Bătălia pentru pole position pe circuitul Catalunya începe la ora 17:00 și poate fi urmărită pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

A treia sesiune de antrenamente a stat sub semnul unei tensiuni imense. La motorhome-ul McLaren a izbucnit un incendiu, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Spectacolul continuă pe circuit mâine, 23 iunie. Piloții se vor alinia pe grilă în funcție de locul câștigat în calificările de astăzi.

Carlos Sainz s-a clasat pe primul loc în a treia sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Spaniei. Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente. Iar Lando Norris a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente.

Pentru mai multe detalii privind Formula 1™ accesează Antena Sport.

Pe aceeași temă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste.

Pe aceeași temă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Pe aceeași temă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții.

Pe aceeași temă

Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Whatsapp LinkedIn
formula 1 antena transmite formula 1 antenaplay marele premiu al spaniei 2024 rezultate calificări formula 1 circuitul catalunya - barcelona
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
Citește și
Formula 1™, lider de audienţă cu Marele Premiu din Singapore
Cursa din Formula 1™ pentru Marele Premiu din Singapore a fost pe Antena1 și în AntenaPLAY! Lando...
Urmărește acum cursa Formula 1™ pentru Marele Premiu din Singapore. Bătălia pentru victorie este LIVE...
S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu din Singapore. Lando Norris în pole...
Video recomandate
Video
Citește și